Продуктите на „Маджаров“ няма да ни тровят вече, дружеството обяви фалит

„Димитър Маджаров“  ЕООД е поредното дружество, обявило фалит. За съжаление, и бизнесът на Димитър Маджаров се срина, след като доставчици, на които не е плащано с месеци, поискаха от съда да обяви дружеството в несъстоятелност. Печалбите на фирмата през последните шест месеца рязко са спаднали. Това не е изненада за никого като се имат предвид високите цени и все по-лошото качество на продуктите, твърдят хора от кухнята на производителя.

Колбасите на Маджаров са с едни от най- високите цени на пазара, което не съответства на тяхното качество. Само да припомним за резултатите от проверките в завода и мандрата му, когато се установи, че в саламите му се влага месо от умрели животни, а млякото от болните овце, лекувани с антибиотици, се смесва с другото мляко и така отива на пазара. От тогава до днес няма промяна в качеството на продукцията му. Хората се чудят как се е оправил тогава при проверките Димитър Маджаров и с какъв гръб разполага, след като има смелостта да продължава да трови хората по същия начин.

От тези проверки става ясно, че маститият пловдивски млекопроизводител Димитър Маджаров трови населението и децата на България с едни от най – скъпите колбасарски и млечни продукти на пазара.

По медиите се появи разказът на очевидец дългогодишен работник, напуснал предприятията на фамилията, който твърди, че разполага с доказателства за редица фрапантни нередности в производствата на сирена и колбаси. Г.И. е категоричен, че от 7-8 години насам по овцете има болест, от която животните имат кръв в урината и умират. Причинителят не може да се изолира. Болните животни биват инжектирани с антибиотици и лекувани с лекарства, тъпчат ги с хормони по няколко пъти на ден.

Труповете на умрелите животни отиват в колбасите, а млякото им – в производството. Затова хората развиват резистентност към антибиотици и болестите мутират. Всичко започва от фермата, а в мандрата на фамилията се случва магията.

Естествено, чрез млякото заразата отива в организма на невинните хора и малките деца.

Заради това много от нас имат болки в стомаха, страдат от заболявания на червата, често вдигат висока температура, оплакват се от отпадналост. Нараснали са случаите на рак на гърдата, рак на белите дробове, на простатата, твърдят лекари и причината за това е в наличието на женски полови хормони в млякото и в месата, които консумираме. Не е тайна, че и понижената полова функция при мъжете е в резултат на женските полови хормони и мелатонина в млякото. Доказано е, че 90% от кравето мляко представлява т.нар. казеин. Причината е свързана с необходимостта от бърз растеж на животните. Когато казеинът се извлече от млякото, той всъщност не е нищо друго, освен едно лепило, използвано да се залепят лепенки върху бирените бутилки. Същото лепило се прилага и в мебелната промишленост. Когато с чаша мляко „пием” казеин – тялото ни веднага усеща този чист протеин и започва да произвежда хистамини. Накрая те стават слуз. Започват страшните алергии, от които отърване няма. Вредният казеин в млякото започва да се натрупва в организма и стартират болестите на горните дихателни пътища, ангини, бронхити, пневмонии. Провокира и детския диабет тип 1, който протича с унищожаването на клетките на панкреаса и е нелечимо заболяване, напомни д-р Георги Гайдурков, специалист по нутрициология (наука за храненето). Следват заболявания на стомашно-чревния тракт – гастрити, колити, язва и инфекции на пикочните пътища.

Жители на град Стамболийски /където се намира мандрата на Маджаров/ твърдят, че отделяната при преработката на млякото преварена суроватка се излива директно в канализацията на града. Вместо да инвестира в пречиствателна станция, Маджаров е сключил фиктивен договор с фирма, на която уж продава отпадъка от преработката на млякото.

Друг работник във фермата, потресен от случващото се там, разкривa как върнатите от търговските вериги и от магазините продукти с изтекъл срок на годност се вкарват в новото производство, като преди това стоят в хладилните камери при минусови температури. Може да изкарат така и с години.

„Нямате представа за какво говорим- тонове развалени луканки и салами с мухъл по тях.“, твърди М.Т. „Случвало се е да се съберат по 35 палета дори. Ако се случи през това време да има проверка, изваждат се от камерите, крие ги в други помещения, стоят там по 2- 3 дена, размразяват се и после пак в минусовите камери.“ Този сигнал е обезпокоителен и преценихме, че e редно да се информира обществото за евентуалните нередности. Решихме да го публикуваме на части поради дължината и многото изложени притеснителни твърдения.

Няма две мнения по въпроса, че Димитър Маджаров е човек със съмнителна репутация, недолюбван от съгражданите си, готов да жертва семейството си, децата и внуците си заради бизнеса и едното име.

Обект на медиен интерес беше и наследникът му Фифо- любител на хазарта, високите скорости и силните наркотици.

Очаквайте ексклузивна информация как продуктите на фамилията Маджарови навлизат на чуждия пазар, разчитат ли от семейството на близките нерегламентирани връзки на мениджър от фирмата с наследник от богатия турски род Ясемин, притежаващ търговски вериги в Турция и Германия и за колко тона сирене Димитър Маджаров продаде дъщеря си.

Редакцията дава право на отговор на засегнатите страни.

Източник: bairak.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *