МРЪСОТИЯ: Бащата на червената Румяна Коларова от ГЕРБ режеше главите на българския елит

Политоложката от ГЕРБ с тежък комунистически корен проф. Румяна Коларова (внучка на Васил Коларов, б. ред. на Narod.bg) бе буквално разчленена от един от малкото истински дисиденти у нас – Петър Бояджиев, видя Narod.bg.

Според политзатворника преди 78 години бащата на червената гербаджийка е рязал главите на българския елит и е налагал съветския режим, а днес дъщеря му раздава морални присъди кой може и не може да участва в политическия живот на България.

Ето какво написа преди минути Петър Бояджиев:

Наследствената яко червена комунистка-герберистка Румяна Коларова не слиза от екраните. Не ѝ стига времето да бяга от студио в студио.

Преди 78 години баща ѝ режеше главите на българския елит и установяваше съветския режим, сега тя ни учи на демокрация.

Ами перверзия си е откъдето и да го погледнеш. А вчера направо предрече смъртта на ПП. Слушайте я и ще разберете кому пречат Асен и Кирил и защо ги подкрепям.

А иначе децата не отговаряли за делата на родителите си, ама имали право да продължават тези дела маскирани като демократи и да ни учат на демокрация.

Narod.bg припомня – от декември 2013 г. страстната фенка на Бойко Борисов – Румяна Коларова, е секретар на президента от ГЕРБ Росен Плевнелиев по връзки с гражданското общество.

През 2021 г. професорката влиза в инициативния комитет, който издига кандидата на ГЕРБ Анастас Герджиков за президент на Република България.

Нейният баща е Петър Василев Коларов, а дядото – Васил Петров Коларов – български политик, ръководител на Българската комунистическа партия и Коминтерна.

Васил Коларов изпълнява функциите на държавен глава на България от 15 септември 1946 г. – когато след гласуване на референдум от 8 септември същата година, действащата дотогава монархия е отменена и страната е обявена за Народна република България, до 9 декември на следващата година – когато е приета Димитровската конституция, влязла в сила от 6 декември 1947 г.

Той е министър-председател на България в 65-ото (1949 – 1950) и 66-ото (1950) правителство, председател на XXVI Обикновено народно събрание (1945 – 1946) и на VI Велико народно събрание (1946 – 1947).

Източник: Narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *