Яхнал лъскав Мерцедес, протестърът-ренегат Тихомир Василев тръгна да краде гласове в Пазарджик

Жителите но Пазарджик имаха “честта” да видят на живо протестърът-жълтопаветник, сменил повече партии дори от Настимир Ананиев. За незапознатите с предизборните метаморфози трябва да уточним, че идва реч за Тихомир Василев, който дълго време се подвизаваше по протести редом с Мая Манолова и самия Ананиев. В последно време неуспелият политик е решил да основе собствена партия,  наречена “Български глас”, вместо да обикаля чуждите формации. Най-вероятно по този повод той бе забелязан в Пазарджик, където се готви да отваря партиен офис и да прибере люспи от ИТН, БСП и част от негласуващите българи.

Вместо с истински активисти, наш репортер го засече на раздумка с няколко мургави субекта, за които се знае, че организират изборния алъш-вериш и водят до секциите тумби с цигани. Възможно е, разбира се, срещата да е била от дружеско-семеен характер и да няма нищо общо с политиката, т.к. в жилите на Василев също течала “гореща ромска кръв”, ако вярваме на добрите му познати.

Василев и хора от екипа му са провели редица срещи със знакови хора от региона в различни локации на града и други населени места в региона. Говори се, че се, че целта е да се постигне сериозна организация и структура, която да се бори на следващите избори за местна власт. Според запознати с делата на Василев не е изключено формацията да участва и на предсрочните парламентарни избори. Лидерът на “Български глас” е забелязан да говори с хора и структури разочаровани от ПП, БСП, ИТН и ИБГ. Вероятно ще се опита да ги привлече към своята партия. Част от тези които са знакови за Пазарджик и с местен авторитет и не са съгласни с досега водените политики от тези формации. Представителите на ИТН в Пазарджик напуснаха Слави още през есента на 2021 г.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *