Тежкар! Рачков кани 100 звезди на юбилея си

Любимецът на малки и големи Димитър Рачков на 18 септември ще отбележи 50-годишния си юбилей с голям купон. Актьорът ще празнува подобаващо половин вековния си рожден ден, на който той вече е поканил над сто човека, пише „Галерия”.

Първият и най-важен приятел е Зуека, но още не е ясно дали ще успее да дойде от Испания, където се премести да живее със семейството си преди малко повече от година.

Последният голям рожден ден, който Митко е празнувал с много приятели, е 39-ият, когато бил поканил около 80 души, а дошли 110. Тогава, през 2011-а, огромната компания се събрала в арменското заведение на Хилда Казасян – там били само те, и се веселили до сутринта. Оттогава любимецът на зрителите все празнувал в тесен семеен кръг от 25 души, като обикновено ги канел на вечеря. В последната година най-много му липсвал Зуека, но сега се надява, че ще може да го види и да го прегърне. Двамата с него са преминавали през всякакви ситуации и по думите му той е от хората, които „не можеш да не обичаш“.

Със сигурност до него ще е и Анита, жената, с която са плътно един до друг вече втора година след раздялата му с Мария Игнатова. Бившата плеймейтка успя да го задържи учудващо дълго време и медиите непрекъснато ги женят, но това все не се случва. Всъщност актьорът досега не е подписвал с никоя от жените си. С първата – Христина, с която имат син Димитър Рачков-младши – вече 12-годишен, се раздели, след като тя го замени с тогавашния му приятел Евтим Милошев, и с втората – Мария Игнатова, която пък се омъжи миналата година за Ивайло-Нойзи Цветков. Сегашната му любима Анита е с цели 26 години по-млада от него, но както самият той казва, е надраснала възрастта си.

Най-големият му подарък и разбира се, предизвикателство за неговия юбилей, е новото шоу, което започва по Нова телевизия „C Рачков всичко е възможно“ и е негов проект. Всяка седмица водещият ще посреща осем от топзвездите на България, за да ги изправи пред забавни предизвикателства, заредени с много смях. Естествено Рачков ще има сериозна конкуренция, защото битката за рейтинг в телевизиите започва с пълна сила.

Само с появата си Рачков е способен едновременно даразсмее и разплаче публиката, затова и не е чудно, че Митко сам е цяло шоу. Актьорът обира овациите на публикатаи от театралната сцена в последните години с комедийния си моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков“, много успешно беше и шоуто му по Нова със същото име миналия тв сезон. Мнозина са учудени, че то няма да бъде продължено, защото се радваше на огромен зрителски интерес, но най вероятно причината е финансова – разходите за него бяха колосални. И по всичко изглежда, че дори Магърдич Халваджиян трудно може да си ги позволи.

На Рачков ще е необходима огромна енергия, защото и новият му проект никак няма да е лесен. Затова през почти отминалото лято комикът се е заредил с голяма доза адреналин.

Едно от любимите му занимания е ловът и той със сигурност се е срещнал поне няколко пъти с аверите си ловджии. Митко ходи в гората, за да се отдели от целия хаос и напрежението в телевизията. В гората той отива, за да си почива. Там сяда на масата и всички са равни – няма богаташи, политици или каквито и да било социални разделения. Актьорът е споделял как скоро с един горски били само двамата в хижа, навътре в гората. Без ток седели на свещи и разговаряли цяла нощ на ракийка, салатка и пържолки. Откъснат от света, от цивилизацията и суетата, това го заредило за дълго.

Най-голямата почивка за Рачков е да разпусне вкъщи на спокойствие, не обича заведенията и затова никой не може да го види на кръчма. Винаги го дразни това, че като отиде на някакво събитие, всички очакват от него да е шутът на компанията.

В големи компании той предпочита да мълчи, наблюдава отстрани и по този начин си почива. C Анита засега успяват да са над суетата, макар заради младостта си приятелката му да има други предпочитания – заведения и шумни компании.

Двамата се запознават по време на снимки на клип на Дивна, а любовните искри помежду им започват да прехвърчат в друго видео – новата песен „Ние“ на братя Аргирови. Във видеото участват куп родни знаменитости, сред които Криско, Иво Аръков и самият Paчков. В същия клип като статистка се снима и хасковлийската блондинка Анита Димитрова и любовта ги връхлита с пълна сила, а дали ще прерасне в нещо по-сериозно, само бъдещето ще покаже.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *