С бебе на ръце, скандалната Бистра Мощева пак проституира. Чужди мъже хранят детето й. Свекърът й потънал в заеми

Скандалната брокерка Бистра Мощева отново проституира безогледно, уж за да издържа детето си, злословят в гилдията. Майчинството не я е променило ни на милиметър. Макар с бебе на ръце, тя си е същото разхайтено момиче, обичащо парите и мимолетните забавления. Профилите в социалните мрежи, изобилстващи от разгологъзени перверзни селфита, ясно показват, че девойчето е тръгнало на лов месеци след излизане от родилното. Разкрачените фотоси се съхранявали в смартфоните на неколцина баровци от “Мегами”, които в пристъп на алкохолен делириум я привиквали за кратки орални изпълнения, гаврят се столичните клюкари.

Позорът на младото семейство бил още по-голям отколкото разказват очевидци, защото г-ца Мощева не зачитала родителите на мъжа си, неуспелия дилър на недвижими имоти Антонио Николов, и ежедневно им вдигала скандали да не се бъркат в живота й. За сметка на това безогледно изнудвала възрастните хора и свекърът й Виктор Николов (баща на Антонио) бил задлъжнял с крупни суми към свои бивши колеги-митничари от София и Кюстендил. Старият човек бил опрял и до лихвари за да се откупи пред алчната снаха, която заплашвала да им отнеме внучето ако по сметката й няма редовни преводи.

В опит да защити и малкото останало семейно достойнство, свекървата Здравка Николова веднъж не издържала и яко ошамарила разпищолената Бистра, от чиято глава хвърчали екстеншъни, но и това не помогнало. Въпреки справедливата разправа, за пред хората г-го Николова-старша се правела на три и половина и всячески защитавала развратницата от хорски одумвания.

В знак на “благодарност”, недостойната снаха тръгнала съвсем през просото. За да си го върне на мама Здравка за пердаха, тя преспала с най-добрия приятел на мъжа си – Благой Гоцев и единия от братята близнаци Иван Младенов. Свидетели на курварлъка й станали няколко униформени, които имали задължение да я охраняват, тъй като в свободното си от кръшкане време брокерката била станала защитен свидетел.

Припомняме, че преди да роди, Бистра беше забъркала долнопробна сексуална комбинация, преспивайки почти едновременно със свекър си Виктор и сина му Антонио. До последно не беше ясно чие е детето , които носи в утробата си и дали заслепеният от любов Антонио не отглежда сестричка вместо първородна щерка.

За бащинството на наследницата прочее могат да претендират още минимум четирима столични гъзари, с които Бистра е бръмчала дни преди да й закъснее, сплетничат завистниците на младото семейство.

За да докаже, че въпреки раждането още е в добра креватна форма, г-ца Мощева отново се била върнала “на магистралата”, препечелвайки от безогледна проституция с женени мъже. Един от тях бил талантлив и пробил на Запад режисьор, майстор на графити-анимация. Господинът имал съпруга и собствени деца, но мърсувал в семейното ложе с разпасаната брокерка. Другият й тъпкач бил местно дупѐ на име Кубрат, споделят запознати с креватната гимнастика на прелюбодейката.

Тъй като Мощева не била в първа младост, а многобройните сексуални подвизи и раждането се били отразили на фигурата й, тарифите били повече от символични. Господата плащали не повече от 500-600 лв. и то не за вечер, а на месечна база. Един от тях се гаврел пред аверите си, че за такава “лашкана и влачена” стока и това било много, но все пак заради детето проявявал щедрост към изпадналата никаквица.

Източник: crimes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *