Срамота! Дара Екимова едва не умря, за да прави върховен секс. 21-годишната певица се разбра колко струва

Дара Екимова се оказа по-повърхностна от това, за което я считаха феновете й. Макар да се прави на много възпитана, мила и добра, всъщност певицата няма никаква ценностна система, щом поставя външния си вид над здравето.

За никого не е тайна, че в последните седмици дъщерята на покойния Дими от „Сленг” не е във форма. Нещо повече, в края на август тя беше на смъртно легло.

Певицата изкара 5 дни в болница, като причината е шокираща. Първоначално се считаше, че може да е бременна, но истината се оказа далеч по-неприятна.

Всъщност Екимова е развила бактериална инфекция заради силикона в гърдите си. Това се случва сравнително рядко, но 21-годишната поп дива сама си е виновна.

Преди година и половина Дара е уголемила бюста си с цели 1000 кубика силикон. Операцията е била направена от приятелка на майка й Ива.

Лекарката предупредила момичето, че може да понесе максимум 375 кубика на гърда, т.е. 750 общо. Предвид ръста, който не е висок, и килограмите й това бил максималният обем, който певицата можела да понесе.

Дара обаче твърдо настояла за по-голям бюст, за да привлича погледите на повече мъже и съответно да прави повече секс. Накрая лекарката склонила, макар да била наясно, че е много опасно.

Организмът на Екимова обаче се натровил и имунитетът й се сринал. В продължение на дни поддържала много висока температура. Лекарите едва я спасили и всичко заради „кифленския” стремеж да бъде секси.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *