Синчето на Петър Манджуков се наливало с бира в двора на частното училище „Свети Георги“, возело се с Ролс Ройс и заплашвало съучениците си като мутра

Стряскащо безхаберие и липса на елементарен педагогически подход от страна на частния лицей „Свети Георги“ са причината дете да лежи в двора с комоцио, пребито от сина на оръжеен оригарх. Така започва писмото си г-жа Елка С., дългогодишен преподавател по български език и литература.

Пенсионираната дама не крие възмущението си от управата на най-скъпото частно училище у нас, което на година прибира пет цифрени суми от родителите. След като г-жа Мария Димитрова подава сигнал до bTV, че наследникът на всемогъщия Петър Манджуков е налагал с ритници по главата малко дете в двора на школото, редакционната ни поща прегря от жалби на потърпевши.

Разярен баща пише, че дъщеря му учи в един поток с Петър Манджуков-младши и ежедневно разказвала вкъщи за агресивния нрав на богаташчето, което често надигало скъпи бирени кенчета в междучасието, заедно с тайфа разглезени „принцове“.

Най-вероятно под въздействието на алкохола малкият Манджуков поваля на земята невръстния си и добродушен съученик. Но това е само върхът на айсберга. Зверският побой бил предшестван от скандал между банда знатни биячи, начело с Манджуковия наследник.

Разглезените и подпийнали синковци опитали да изгонят от двора на игрището група дечица, които ритали футбол. Виждайки, че няма да освободят терена доброволно, побойникът Манджуков започнал да дърпа за ризката едно от момченцата и да го влачи към оградата. В този момент на помощ се притичва синът на г-жа Мария Димитрова. В пристъп на ярост, че накакъв „дребен“ му се опълчва, Петър Манджуков-младши го поваля на земята и го рита по главата с марковите си чепици, разказват свидетели на мелето.

 

Според родители, най-голяма вина носи управата на „Свети Георги“, която не си мръднала пръста да разтърве пъпчивите агресори. Частното школо разчита само на камерите в двора и отказва да назначи ефективна жива охрана, която да следи за реда по коридори и спортни площадки. На фона на космическите такси, които събира, безхаберието им е животозастрашаващо. Нещо повече – администрацията раболепничела на най-богатите родители, сред които е олигархът Манджуков-старши, и отказвала да приложи строги възпитателни мерки спрямо разпасаните им отроци. Това довело до сегрегация на учениците, които били разделяни на много имотни и по-малко имотни. Към вторите ръководството било безмилостно, докато милионерчетата си правели каквото щат. Отровната атмосфера рефлектирала върху психичното здраве на възпитателите и много от тях пиели антидепресанти. Даскалите влизали в час надрусани с реланиум и производните му опияти, и били неадекватни за проявите на детска жестокост, свидетелстват медици, пожелали анонимност.

Източник: razkritia.com

One thought on “Синчето на Петър Манджуков се наливало с бира в двора на частното училище „Свети Георги“, возело се с Ролс Ройс и заплашвало съучениците си като мутра”

  1. Това е България.Нищо ново.Това е светът.Пари и нищо друго.Но само в България тези хора са за „пример“на останалите.Ние сме виновни,че толкова много години толерираме престъпници да ни управляват.Весела Коледа и Честита Нова по старому година.Бъдете здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *