Пълен срам за актьора Ириней Константинов! На 74 г. влюбен до уши във „внучка” си, а жена му в шок след половин век брак

Ириней Константинов преживява кризата на пенсионната възраст. Макар да е на цели 74 г., той се изживява като плейбой и прави секс с жена, която може да му е внучка, защото е само на 26 г.

Актьорът е напуснал съпругата си, за която е женен от близо половин век, за да се впусне в авантюрата с новата си колежка. Двамата изиграли общо представление, на което е имало интимни контакти, запалили искрата помежду им.

Става вупрос за младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова, която преди 2 години се е дипломирала в НАТФИЗ. Изглежда, за да пробие по-бързо в занаята и да получи повече роли, Йони е готова на всичко, включително и да легне с „дядо” си.

Съпругата на актьора обаче е в шок. Анна-Мария не е очаквала подобно отношение след толкова дълги съвместни години. Ириней си бил направо загубил ума по младата си колежка и не чувал нито жена си, нито децата си.

Константинов бил като полудял на тема „секс”. Постоянно искал да го прави с Йоанна, тъй като явно от години преди това не бил практикувал плътските удоволствия.

На всичкото отгоре актьорът се и разорил, понеже навсякъде черпел младата си любовница. Освен това се налагало да пие стимулиращи потентността хапчета, които също струват пари.

„Тя го съсипва във всеки един аспект, но той си е загубил разсъдъка по нея”, твърдят близките му.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *