ПАНИКА на „Позитано“! Корнелия нападна Гешев: Ела да ме арестуваш! (ВИДЕО)

Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП. Това заяви лидерката Корнелия Нинова в специално изявление пред медиите, в което нападна обвинител №1 Иван Гешев.

Прокуратурата се превърна в бухалка за неудобните. Частна прокуратура на задкулисшето, заяви Нинова. Г-н Гешев, свършиха ли дрогираните шофьори, та се заехте с вътрешните проблеми на БСП, попита лидерката.

Тя разказа, че вчера е получила призовка да се яви на разпит. Освен това да предостави на прокуратурата запис и протокол от заседание на Националния съвет на 28 август.

Прокурорската проверка е по жалба на Кирил Добрев. Той беше изключен от партията, съдът го върна, което също е безпрецедентно, сега се жалва, че не е допуснат. Той идва на НС, подписва се, говори 2 пъти, разказа Нинова.

„Преписки за престъпници стоят с години на прокурорските бюра, а това е задвижено в рамките на месец. Цялата машина е включена срещу БСП. 5 години Борисов си отглеждаше вътрешната опозиция и я хранеше, сега включват последното си оръжие“, коментира Нинова.

Няма да предоставя и един лист, да дойдат да ги изземат. Няма да се явя, да дойдат да ни заведат принудително на разпит, категорична бе тя.

БСП ще сигнализира за случая всички европейски и български институции.

Докато съм председател на БСП, партията няма да влезе в игрите им, отсече Нинова.

Видеото ТУК

Източник: narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *