Нов бос в ГЕРБ: Дон Влади Горанов разпределя порциите в МРРБ от хотел „Сенс“, бизнесмени чакат на опашка за „благословия“ (СНИМКИ)

Сюжет като изскочил от „Кръстника“ на Марио Пузо се разиграва в ГЕРБ – шайката има нов биг бос в сянка – дон Влади Горанов, разкри ексклузивно гербаджия, потресен от случващото се в партията.

Кръчмата на 9-ия етаж е мястото за дискретни срещи на Владислав Горанов

Бившият финансов министър си е спретнал своеобразен офис на 9-ия етаж на 5-звездния Sense Hotel Sofia, където е разположен скъпарски гастро бар.

Хотелът на пъпа на София – бул. „Цар Освободител“ 16, се превърнал в място за дискретни срещите на дон Влади.

Бизнесмени от цяла България се редят на опашка да среща на четири очи с изритания министър на ГЕРБ, за да получат порция от пая на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, категоричен е източникът на Narod.bg.

Идват хора откъде ли не, дон Влади стои като Кръстника и раздава порции за строителството по проектите на МРРБ. Именно през Влади Горанов минават уговорките, той е силният човек зад служебния министър арх. Иван Шишков. Целият тоя панаир напомня на друга мафиотска завера, въртяна години наред в ресторант „Осемте джуджета“, ясен е информаторът ти.

Narod.bg призовава президента Румен Радев да бъде много внимателен кого ще посочи за министър на МРРБ в идващия служебен кабинет, за да не ни натресе отново раздавача на порции Влади Горанов, прозиращ зад корпулентния архитект Иван Шишков.

Защото е изключително важно финансовите пробойни, от които в момента изтичат милиарди към чекмеджета на знайни и незнайни бизнесмени и чиновници, да бъдат запушени. Иначе беднотията ще продължава да е спътница в живота на народа.

Хотелът е на топ дестинация – от стаите се вижда храм-паметникът „Александър Невски“

Проверката ни показа, че баровската кръчма, в която дон Влади раздава порции досущ като Ахмед Доган, е по джоба на малцина – супата е 10 лева, салатите между 20 и 30, основните ястия стигат до 65 лева за 200 грама порция…

Източник: narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *