На вниманието на главния прокурор: Евгени Минчев върти гей педофилски канал за износ на момченца към Близкия изток. Изнасилвал деца с вибратор-мече.

Подкосяващ краката сигнал за сексуални зверства с малолетни момченца от страна на самопровъзгласилия се за „лорд“ Евгени Минчев пристигна в редакцията ни. Анонимното писмо, изпратено от поща в proton.mail твърди, че Минчев бил тартор на канал за трафик на български деца от мъжки пол, които са продавани като живо месо на богати араби от Катар, Кувейт, Йордания и Емиратите. Там фрашканите със злато перверзници ползвали нашите дечица за „мъжки булки“, подлагайки ги на неописуеми сексуални извращения.

За всяко бг-момченце Евгени Минчев получавал месечен „наем“ от порядъка на между 2 и 5 хил.долара, като най-скъпо вземал за бели и синеоки българчета, не по-големи от 15 години. 16-18 годишните тийнейджъри и тези с по-мургава кожа вървяли по-евтино, от хиляда до три хиляди долара, но от тях светският PR правел солиден „оборот“, защото били най-многобройната група.

Застаряващата мека китка набирал жертвите си най-вече от бедни ромски семейства от пазарджишко и старозагорско.

За незапознатите читатели трябва да уточним, че през последните 15 години мургавата циганска мафия се е специализирала в раждането на руси и синеоки дечица, които обучавала за джебчии и ги пласирала по европейските столици. Русият ген се набавял чрез изкуствено осеменяване на красиви циганки в елитни инвитро клиники, предлагащи сперма на скандинавци.

Точно такива руси и бели момченца били основният „таргет“ на Минчев. Той ги изкупувал „на кило“ от мангалите веднага щом навършвали 12-13 години и след това пращал родителите им на „гурбет“ в арабските страни за да могат отрочетата им да минат безпрепятствено границата.

Най-гнусната част от сигнала до редакцията ни разказва как Евгени Минчев лично пробвал „стоката“ преди да я продаде на арабите. Педерунгелът водел момчетата в квартирата си, където им сипвал упояващи вещества в напитката и викал група яки и здрави манафи да ги изнасилват по възможно най-перверзния начин.

Жертвите били връзвани с вериги към лежанка с шипове и първо били удряни с камшици до прималяване, а след това принуждавани да обяздват голям плюшен мечок, на който имало прикачено дилдо с огромни размери и същевременно да обслужват орално мутрите с хомо ориентация. Накрая гаврата приключвала с групово анално изнасилване от страна на горилите, а често и самият Минчев се присъединявал, макар инструментът му да не бил особено годен за сношение.

Често момченцата трябвало да му правят свирки с часове защото светският лъв не можел да получи ерекция. За наказание, че не са му го вдигнали той им уринирал в устите и ги принуждавал да гълтат телесните му гнусотии. Оргиите били щателно филмирани и изпращани в Емиратите като „мострен каталог“, разказват потресени източниците ни.

Евгени Минчев си бил осигурил покровителството на борческа гей банда за мокри поръчки. Кръвожадната групировка наброявала двадесетина зловещи татуирани мутри – бивши затворници. Тайфата била най-новото попълнение на ъндърграунда и всявала страх дори у печени гангстери на улицата.

Връзка с тях му осигурил хомосексуалният фитнес треньор Николай Суков, който покрай бодибилдинга държал контакт с извергите. Нежният му съпруг – фризьорът Клемон Боло пък бил отворил Минчев на извратения трафик, защото контактувал с повечето араби, търсещи компания на деца.

За Боло се знае, че изнася сирийски момченца-бежанци за елитни гей бардаци във Франция, а многобройните си квартири по Лъвов мост бил превърнал в педерастки сборища за мургави мъжки проститутки.

Семейството Суков-Боло било в тясното обкръжение на ексфинансовия министър Асен Василев и приближения му Тони Фешъна, и по тази линия осигурявал полицейски и данъчен чадър над Евгени Минчев.

Нашата медия е потресена от гнусните престъпления, които набеденият светски лъв Минчев нърши под носа на полицията, и призоваваме Прокуратурата на Р България да се заеме със случая.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *