Метреса на Стоян Дългия осигурявала непълнолетни проститутки на депутатът от БСП Петър Кънев

Депутатът-милионер от БСП Петър Кънев, водач на листата във 2 МИР в Бургас, е протекъл в разработка на службите срещу банда за проституция в периода 2013-2014 г., която била успешно смачкана и така подготвеният арест на социалиста бил провален, за което ще разкажем в отделен текст.

Въпреки грандиозния скандал кариерата на Петър Кънев в БСП продължава без намек за морални скрупули – днес петимният за детски ласки социалист открива предизборната кампания на Столетницата в Бургас под благия поглед на лидерката Корнелия Нинова…

Дали това е нормално, нека обществото прецени.

Narod.bg вече писа, че шефът на любимата печатница на властта „Демакс”, бълваща бюлетини за всички избори, е шокирал разследващите, които със специални разузнавателни средства установили, че побелелият чичо си поръчал по телефона 14-годишно момиче директно от парламентарната зала.

Падна и друга тайна – коя е сводницата, доставяща непълнолетни компаньонки за депутата с позивната „Искам дънки №14“ (където числото са годините на поръчаната мадама, б.ред.) – Лиляна Биланова.

Сега Narod.bg продължава с разкритията за другото лице на Петър Кънев, за което избирателите му дори не подозират. Съзнаваме, че всеки има право на личен живот – ако 68-годишният социалист е избрал пътя на забавата с проститутки – негова си работа.

Проблемът е, че сексуалните му апетити се простират много отвъд приличието и нормалността с поръчката на 14-годишни деца, което се наказва от закона.

Вече не е тайна, че непълнолетните проститутки са уреждани от сводницата Лиляна Биланова, в оня период на едва 17. Невръстната мадам също се оказа сериозно свързана с подземния свят – Лиляна е дъщеря на бандит с прякор Манекена.

Стоян Дългия има наистина дълго крими досие

Връзките на личната сводница на Петър Кънев с подземния свят не свършват дотук – Биланова е гадже на разбойника Стоян Дългия, който се подвизава в кв. „Люлин” и е известен както на МВР, така и сред автоджамбазите.

С това CV не е чудно, че 17-годишната тогава Лиляна пробила до маман в порно банда, обслужваща дори депутати като Петър Кънев със свежа плът на едва 14…

ОЧАКВАЙТЕ в Narod.bg разкрития за останалата част от престъпната група, уреждала проститутки на Петър Кънев, както и името на разработката, детайлите по която шокирали дори криминалистите

Източник: bairak.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *