Меле! Синковецът на оръжейния бос Петър Манджуков преби дете в училище

Синът на оръжейния бос Петър Манджуков е пребил безмилостно свой съученик в богаташкия частен лицей „Свети Георги“. Пострадалият Любомир е повален на земята и ритан брутално от наследника на крупния търговец на оръжия, който учи в същото школо.

Шестокласникът е приет в болница с комоцио, а майка му, Мария Димитрова пише възмутено писмо до bTV за да даде публичност и потърси справедливост. Съсипаната жена признава, че е разстроена, защото вижда детето си в шок и защото се е надявала синът ѝ да учи в сигурна среда.

Близките й се страхуват, че милионите на номенклатурната фамилия ще купят мълчанието на училищното ръководство и побойникът ще бъде покрит. Точно както става с всички мамини и таткови синчета с бронирани лимузини и дебеловрати охрани.

„Това дете ме бутна и аз се опитах да избягам, и после ме дръпна и ме заби в земята“, разказва Любомир, който е в 6. клас и за първа година е в частното училище. Момчето разказва, че до тук се стига след като се е опитал да защити свой приятел.

Манджуков-старши заяви пред телевизията, че синът му, седмокласник в същото училище, е бил обиден няколко пъти от Любомир и дори се е оплакал на учителите.
„Аз съм готов да се извиня, но това не е агресия. Това е нормално спречкване между две деца и вината е между тях двамата“, каза Манджуков и обясни, че вече е провел разговор с детето си.

От училището казват, че са направили инспекция на случая. Прегледани са и записите от видеонаблюдението на игрището, където се е случил инцидентът. Дали от „Свети Георги“ ще накажат разпищолилият се наследник на Петър Манджуков или раболепно ще замълчат в очакване на поредното тлъсто спонсорство, остава загадка, гневят се родители в социалните мрежи.

Източник: бТВ, Блиц, razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *