Истинска уличниц@! Мария продава тялото си на друг, след като Миро Дзвера се запъти към затвора

Мирослав Соколов, който едновременно е бияч, съпруг и спонсор на фолк дивата Мария, може да влезе в затвора за дълго време. Освен лихвар, той се оказа и ДДС измамник.

Миро Дзвера, както е известен в ъндърграунда, върти далавери с автомобили. Внасял от Германия скъпи коли втора употреба, като по закон не е длъжен да плати ДДС в този случай. При продажба обаче вече е длъжен. Той обаче лъжел клиентите, че всичко е платено и след няколко месеца те изпадали в шок, когато разбирали, че дължат 20% от стойността на сделката.

По този начин Миро спестявал огромни суми от сделките и трупал пари на гърба на клиентите си. Проблемът му е, че полицията го е разкрила и вече е разследван.

Мария изпаднала в ужас, когато узнала, че полицията е погнала мъжа й. Тя се притеснявала не че той ще страда зад решетките, защото не й пукало за него, а че ще остане без спонсор, който да я издържа.

През последните години Отварачката свикна да не работи. За изминалото лято регистрира едва едно участие. Много по-лесно за нея е да спи с богаташи, които я спукват от бой, но й покриват всички сметки.

Изпълнителката на „Спомен“ вече започнала да се оглежда за нов милионер. Тя била готова да се хвърли в леглото на първия, който й покаже дебел портфейл.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *