Братя – депутати от „Възраждане”, мамят с фирма за дограма, плашат жертвите си (ПОКАЗАНИЯ + СНИМКИ)

Братята-депутати от новата парламентарна група на проруската „Възраждане” – Николай и Димчо Дренчеви, мамят хората с тяхната фирма за дограма, става ясно от сигнали на изпатили клиенти.

В България битува мнението, че който не става за нищо друго отива в политиката. Ако съдим от коментарите в интернет, братята Дренчеви отлично се вписват в тази хипотеза, пише bird.bg.

С екипа ни се свързаха недоволни клиенти на тяхната „дограмджийска“ фирма „Братя Градеви“. Оказа се, че те съвсем не са единствени и по форумите и „черните списъци“ на строителни фирми бъка от коментари за услугите, предоставяни от новоизбраните депутати от Възраждане.

Безспорно е забавен фактът, че двама братя са част от състава на една парламентарна група и то в едно Народно събрание.

Преобладаващите коментари в Google за услугите на компанията им звучат така: „Големи непрофесионалисти събрани от кол и въже. Некадърни и нагли. Изключително некачествена изработка и монтаж.

Три пъти идваха за размери и пак ги объркаха. Полуидиоти, без никаква комуникация по между си! Интересно е, че хората се доверяват на името Градеви, но то не е фамилия – още повече пък да са братя. Това е маркетингов трик благодарение, на който успяват да си докарат клиенти, за първи и последен път разбира се.

Другото интересно нещо, което забелязах е, че дори единия от собствениците на фирмата – Димо Дренчев, си пиши сам рецензия тук: ,,Много съм доволен“ :

Но не допринася особенно за рейтинга, който говори достатъчно за тях!

Съвета ми е да търсите друга фирма…“

Всъщност собствениците не само, че са братя, но са и братя депутати. А за интелектуалното ниво на нашите политици свидетелства screenshot-а, който потвърждава думите на недоволния клиент и документира изразеното от Dimo Drenchev задоволство. Разбира се, не е ясно от какво точно е доволен той, от гневните клиенти или от услугите на компанията си. 

Освен, че е много далеч от понятието „коректна фирма“, във форумите и по-конкретно в BG MAMA (да, знаем, това е класика) откриваме и данни за извършено престъпление, естествено отдавна погасено по давност.

Недоволен клиент разказва: „Фирма „Братя Градеви“, намират се на бул. „Христо Ботев“, не правете грешката да си поръчвате дограма от тях – причините:

1. една година ми остъкляваха терасата като се смениха поне 3 групи монтажници

2. разправях се постоянно с тъпите им, невъзпитани служителки за дните за монтаж

3. заплашиха ме, че ще ходя в инвалидна количка, ако не си доплатя остатъка от сумата

4. в момента терасата ми е остъклена и си тече при всеки дъжд

… няма да коментирам колко добре е нивелирано всичко и как крилата ми опират, защото провиснаха …. и това само за няколко месеца“

По повод на коментари от други участници във форума, чиито позиции звучат като рекламен слоган на „депутатската“ компания, жалващия се клиент допълва: „Господин Дренчев ме заплаши лично, дори имам свидетели, ако толкова смяташ , че не съм права, заповядай да се увериш лично – при всеки дъжд, вътре си вали и човек се замисля защо е дал толкова пари, за да си трови нервите след това. Нямам какво повече да кажа, освен – след като ти вземат парите, сам се спасяваш …“

Виждаме, че през годините собствениците на компанията си изграждат „желязна“ репутация. Вероятно така ще работят и в Народното събраниe. В изборния ден обаче „Всеки сам си преценя“.

*коментарите от форумите са цитирани без редакторска намеса.

Източник: narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *