XXL драма: Бъдеща министърка замесена в скандал с голи снимки (КОЛАЖ)

Чиновничка, замесена в сексскандал с нейни фалшиви голи снимки, разпространени в целия общински съвет в Димитровград, се опита да пробута десницата за министър на здравеопазването, предаде „Уикенд”.

Насред напрегнатата ситуация покрай съставянето на кабинет и преговорите между лидерите на властта, името на Катя Панева се лансира като бъдещ здравен министър. Номинацията й от страна на ДСБ в лицето лично на ген. Атанас Атанасов предизвикало жестока полемика между него и премиера в оставка Николай Денков.

Нито един от тях обаче не се усетил, че ако номинацията и кабинетът минат, държавата ще има първия в историята си здравен министър, лъснал гол пред цял град. През 2012 г. младата руса хубавица Панева е част от общинския съвет в Димитровград. Снимката, на която се вижда хубавицата без дрехи, е разпратена по мейлите до всички общинари в града, а скандалът е гигантски.

Панева веднага скача, че фотосът е колаж и дори децата й го видели и се разплакали. Разпращането на снимката до всички в съвета се шушука, че е дело на групата на ГЕРБ в местния парламент, а името на подателя – Петър Карагьозов. Предполага се, че и пощата, и името са измислени и са създадени специално за разпращане на въпросното съобщение.

Катя Панева подава жалба в прокуратурата с обяснението, че фотосът е колаж. Никой от замесените не се ангажира с конкретни подозрения за поръчителите на голотията и дали снимката е преправена.

След над десетилетие пък като обида за здравното министерство я окачествил преди дни премиерът в оставка акад. Денков. Разправията с ген. Атанасов, с когото за Панева се шушука, че е много близка, стигнала до размяна на остри реплики от рода на „качествата й са собственик на аптека и толкова”, каквато Панева е била.

Генералът настоял, че държи много на русата хубавица, а Денков остро го репликирал, че е напълно некомпетентна и предложил двама от зам.-министрите в момента да бъдат номинирани. Коментарът за компетенциите на димитровградската дама обаче накарал Атанасов да напусне стаята с трясък, а цялата дандания станала под носовете на Кирил Петков и Асен Василев. Лидерите на ПП били потресени от раздора между двамата политици и опърничавостта на Атанасов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *