Versace Eros е мъжки парфюм, вдъхновен от свободата и огнената страст

Мъжкото ухание Versace Eros е представено през 2012 година. Анализатори отбелязват, че ароматният шедьовър е дълбоко свързан с гръцката митология и носи името на бога на любовта Ерос. Уханието поставя акцент върху магията на свободата, необузданото желание и изпепеляващата страст. Ароматната композиция е проектирана от потомствения парфюмерист, роден във френската столица на уханията – Грас, Орелиен Гишар.

Versace Eros е аромат за мъже, които ценят екзотиката и обичат да привличат внимание

Фужерното ухание се открива със свежи и жизнерадостни нотки сицилиански лимон, зелена ябълка и мента. В парфюмната сърцевина са преплетени боб Тонка, озаряващ здравец и амброксан. Базовият акорд е изграден от чувствена мадагаскарска ванилия, вирджински и атласки кедър, ветивер и дъбов мъх. Парфюмът може да се носи през всички сезони и е подходящ, както за ежедневието, така и за специални поводи. Страхотното ухание на Versace Eros е гаранция, че няма да останете незабелязани, където и да отивате, каквото и да ви предстои. Това е аромат, който ще ви осигури много внимание и комплименти. Уханието се отличава със забележителна проекция и дълготрайност, достатъчно е само едно нанасяне, за да останете свежи през целия ден и цялата вечер. Със жизнерадостния аромат на Versace Eros ще се настроите позитивно и ще избягате далеч от стреса и негативните мисли.

Флаконът на Versace Eros е тюркоазен и брандиран с характерната глава на Медуза

Той изцяло съответства на освежаващото, но и магнетично въздействие на един от емблематичните мъжки парфюми в каталога на Versace. Джани Версаче избира горгона Медуза за символ на своята компания, която основава и главата на митичното същество бележи всяко едно от творенията на италианския бранд. Versace Eros, като един интригуващ парфюм, дълбоко свързан с гръцката митология, не прави изключение.

Рекламната кампания на Versace Eros е съсредоточена върху мъжа – гладиатор, който се бори за всяка своя цел

Това е аромат за мъж, който сам си е господар. Той е герой, човек, който защитава своите идеи и цели”, категорична е Донатела Версаче и налага представата си и върху кампанията за представяне на парфюма. За рекламно лице на Versace Eros е избран Brian Shimansky, който най-добре изразява идеите и посланията, заложени при създаването на аромата. Донатела Версаче е убедена, че Eros носи характерното ДНК на Versace. Уханието препраща едновременно към магнетичното, безкрайно тюркоазено синьо Средиземноморие и приказната и героична история на Древна Гърция. Създаден, за да покорява, Versace Eros е от онези мъжки парфюми, които веднага се харесват на родените победители, които се стремят с всякакви средства да преследват целите си и са готови винаги за нови предизвикателства.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *