HelpBook: Хапнах кюфтета в ресторант, получих хранително натравяне

В платформата на Helpbook.info продължават да валят сигнали, насочени към БАБХ, с очакване да се осъществят проверки на различни хранителни и търговски обекти.

Наш потребител подробно описа ситуация, довела до неприятните последствия, които все още преживява, след като обядвал с храна в ресторанта на столичен хотел: „Консумирах пържени кюфтета и супа топчета от обедното им меню, които имаха странен дъх, но каймите така или иначе се различават по овкусяване, съдържание на месо и т.н. Отдадох внимание дотолкова, доколкото не беше вкусно, и ги изядох. Около 3-4 часа по-късно започнаха силни коремни болки и гадене, а към 18:30 покачих и телесната си температура до 37,7. В рамките на вечерта и цялото денонощие бях с температура, силни коремни болки, диария, повръщане, общо неразположение, отпадналост и бледа кожа.

Тъй като работното ми място се намира в сградата на хотела, знам от служител на хотела, че преди месец и половина са викали линейка за гости на хотела, отново поради хранително натравяне. В хода на работата ми тук, мои колеги също са изпитвали стомашно-чревни неразположения след консумация на храната в ресторанта, повръщане и гадене. Към днешна дата продължавам да усещам стомашно-чревни неразположения, както и инфекция от Ешерихия коли. Умолявам за извършване на проверка в ресторанта, за да спрат да страдат хора“.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал – направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *