HelpBook: Тук деца вече не играят, катерушките са нарязани, нови няма

В платформата на Helpbook.info зачестиха сигналите за започнати и недовършени ремонти на обществени места. Писаха ни относно неизпълнено преустройство на детска площадка, намираща се в кв. „Дианабад“ в София.

„В края на блок 39-40 има нови съоръжения за децата, но в частта между 39-и и 38-и блок, където старата настилка беше изрината и при всеки дъжд всичко е само кал, направени са само две пътеки и има пейки.

Тук деца вече не играят, защото катерушките бяха нарязани, а нови няма. През тази детска площадка минават деца ежедневно, отивайки до близкото училище и към съседните блокове. Възстановете цялостната площ на детската площадка, както беше допреди нейното унищожаване, за да има смисъл и от осветлението, което беше направено по старите териториални размери на площадката“, пише в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете, или преминавате през нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Какво ще правиш на 9 юни?

Снимка: Helpbook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *