Юнона три години чакала среща с мъжа си

Попфолк певицата Юнона чакала три години, за да се срещне с мъжа си, пише Телеграф. Красавицата се занимавала с бизнес в сферата на земеделието, а настоящият й съпруг й бил препоръчан като човек, с когото може да работи.

Някъде около 3 години чаках да се видя с него, чувахме се по телефона, разбирахме се за среща, след което все така ставаше, че се разминавахме, той ме връзваше“, спомня си тя. В края на краищата неин познат успява да й уреди така чаканата бизнес среща. Нещата между тях се случват бавно.

„Нямах никакви очаквания, намирах се в тежък период. Срещнахме се, може би и заради това между първата ни целувка и времето, в което започнахме да излизаме сериозно, имаше месец и половина“, споделя още тя.

Спомня си, че се целунали за първи път на 13 април преди 6 години, и брои този ден за тяхна годишнина. Точно заради това избира и тази дата, за да сключат брак. Макар и за някои да е фатална, за нея е щастлива.

Церемонията е организирана буквално за месец. Всъщност идеята за нея идва, след като двамата се прибират от ски ваканция в Италия. По пътя към България тя разбира, че нейна приятелка ще се жени, а друга е на път да става майка, това й припомня, че е време да се избере дата и за нейната сватба. „Казах му в колата, че ако си мисли, че ще мине само с предложение и пръстен с диамант, няма да стане и че е време да изберем конкретна дата, трябваше му време да го осъзнае, но все пак след броени дни вече имахме крайно решение“, спомня си с усмивка певицата.

Предложението Юнона получава на лодка в Австралия. Да посетят страната и Сидни е нейна детска мечта, а както се оказва и на половинката й.   

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *