Щерките на Камата и покойния Фатик продават къщи за милиони в евро

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков – Мика, има нов бизнес. Красавицата се похвали в социалните мрежи за предизвикателството, в което се впусна с пълна сила.

Мика вече е брокер на недвижими имоти. 35-годишната Стоичкова, която успешно се подвизава и като инфлуенсър, стана представител на голяма международна компания, която стъпва на българския пазар.

Тя търгува основно с висок клас апартаменти и къщи, като в работата си партнира с Александра Тюркмен, голямата дъщеря на застреляния силов бос Филип Найденов-Фатик. Двете са част от брокерска фирма, която е сред водещите в този сегмент. В това начинание Алекс се занимава от по-рано, но тъй като с Мика са много близки приятелки, вкарала в бизнеса и нея.

До миналата година Мика се занимаваше основно с лансирането на модния бранд на известния си баща. По едно време за Михаела се говореше, че работи като маркетинг мениджър в Професионалната футболна лига, но очевидно не за дълго. В момента тя, която е майка на единственото засега внуче на легендарния футболист — 7-годишната Миа, е решила да се пробва в друго амплоа, което може би е

по-близко до интересите й. Михаела дори е публикувала свои контакти в Инстаграм,  в случай че някой от последователите й желае да се възползва от услугите й, пише „Галерия“.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *