Щерката на Мартин Чой не понася Натали Трифонова! Била злобна и пресметлива

Злобна и пресметлива. Така дъщерята на Мартин Чой определяла приятелката на баща си – Натали Трифонова. 14-годишната Киара никак не харесвала кандидат-мащехата си и смятала, че синоптичката е с татко й само заради парите. Пред свои дружки тийнейджърката с неприязън коментирала Натали, наричайки я „лицемерна интересчийка“, пише Intrigi.bg.

Още в началото на връзката си с Трифонова, Мартин Чой я запознал с щерка си и опитал да стопи ледовете помежду им. Киара обаче никак не криела антипатиите си към Натали и постоянно отправяла хапливи коментари.

Откакто блондинката участва в „Dancing stars“ пък, дъщерята на мотошампиона тотално взела на подбив Натали. В началото синоптичката се опитвала да й се хареса и дори й взела няколко подаръка, но след хладното отношение на Киара спряла с опитите.

Същевременно връзката между Чой и Натали все повече се задълбочава. Двамата са заедно вече повече от година и състезателят здравата бил хлътнал. Той не се влияел от мнението на дъщеря си, която и без това живее с майка си и рядко прекарват време заедно.

Както стана ясно, Чой и Натали се запознават през февруари миналата година в предаването й COOLt. Дочула, че е доста заможен и влиятелен в спортните среди, Трифонова моментално се влюбва. Според упоритите слухове обаче в последно време Мартин е затънал в сериозни борчове покрай мотоциклетизма.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *