Шеф на Нова телевизия се обеси в тоалетната

Един от главните финансови директори на Нова телевизия – Д.В, който има място и в управленския борд на медията, се е самоубил в сградата на телевизията преди няколко часа. Новината бе потвърдена и от МВР.

 

Най-шокиращото е, че мъжът се е обесил в сградата на медийната компания близо до летището. Висящият труп на Д.В. е бил намерен от служител на Нова телевизия днес около 12,40 часа в тоалетната на т.нар. „директорски етаж“. Веднага е била извикана охраната на медията, след което дошла и полиция. В момента текат разпити в сградата на най-голямата медийна компания у нас.

 

Всички журналисти са в шок от случилото се. Д.В. е семеен мъж, има и деца. Описват го като изключително скромен и отдаден на работата си човек, който е постъпил във финансовия отдел преди години. В момента е бил един от ключовите финансисти на „Нова броудкастинг груп“.

Причината да сложи край на живота си, при това на работното си място, не е известна. Няма информация дали е оставил предсмъртно писмо. Д.В. не е споделял на колегите си да има семейни или финансови проблеми. Възможно е да е имал проблеми на работното си място, гадаят близките му.

 

Новината за самоубийството на един от финансовите директори идва на фона на арестуването и освобождаването на един от основните външни продуценти в телевизията – Нико Тупарев, както и на забраната за реклама на хазарт, която разтърси сериозно финансите на Нова. Говори се, че медията очаква над 65 милиона лева по-малко приходи тази година заради забраната да се рекламира хазарт. Възможно е все пак Д.В. да е сложил край на живота си и по лични причини, въпреки че тогава изглежда нелогично защо е избрал да се обеси на работното си място.

Очаквайте подробности

Източник: lupa.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *