Чалга-рапърката Диона е мега нагла и ВУЛГАРНА в новата си песен (ВИДЕО)

„Не ме асоциирайте с чалга културата! Това е посланието на новото ми парче“, сподели певицата Диона пред „България Днес“.

Преди няколко дни фолкзвездата пусна нова рап песен заедно с Биляниш, която се казва „Лепа Брена“. „Лепа брена“ на сръбски означава „хубава жена“. Тези думи са като символ на попфолк културата и с парчето искахме да покажем, че не сме стереотипните „хубави жени“ на чалгата“, разказа повече скандалната певица за идеята на песента.

Заловената с кокаин в кръвта звезда се възползва от скандала

Дуетният хит на двете секссимволки има доста скандален текст. Първият куплет започва с „Добре, че спрех с наркотиците, съберем некой лев да мо’ем платим ц*ците“. Диона не се притеснява да повдига темата за нейния арест поради позитивен тест за наркотици зад волана.

„Мисля, че си пасва на ситуацията, която се завъртя около мен. Разбира се, че успях да събера някой лев“, каза Диона, но побърза да отбележи: „Всичко е в кръга на шегата. Аз никога не съм злоупотребявала, просто направих забавна референция“.

Освен в тази строфа двете артистки свободно използват думи като „к*р“, „да го ду*а“, „е*ал“, „к*рва“ в текста на песента. За цветущия речник Диона обясни: „Решихме да използваме вулгарен език, защото жанрът позволява това. В хип-хопа дори задължително има такива думи. От друга страна, съм забелязала, че нашите слушатели много повече се радват, когато видят да правим нещо по-смело и скандално“.

Диона и Биляниш са били рапърки по душа

Тъмнокосата напаст има дълга история с хип-хопа.

„И моята, и на Биляна кариера започна именно с хип-хопа. Имам запазени в компютъра си десетки рап парчета, които не съм издавала. Усетих, че сега е правилният момент парчетата ми да видят бяла светлина“, разкри 29-годишната изпълнителка.

Певицата също ни увери, че не се отказва напълно от чалгата.

„В песента казвам „нещо не върви с чалгата, ще айде да правим рап“, но и това е просто шега. Отсега нататък ще се пробвам да пускам и попфолк, и хип-хоп“, загатна за бъдещето на кариерата си чалга-рапърката.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *