Християна Лоизу и Danny Levan със страстен дует.

Финалистката от „Като две капки вода“ Християна Лоизу и поп изпълнителят Danny Levan, зарадваха своите фенове с новата си дуетна песен – Крий ми очите.

След като през студените месеци песента ни сгряваше, но на гръцки език и звучеше във всеки клуб в Гърция – Vradia Hamena(Изгубени нощи), дойде момента да разгорещим страстите и на роден език.

Ето как двамата изпълнители описват песента: 

Danny Levan: Песента е за онези моменти, в които решаваме да се направим на приятно разсеяни, да грешим осъзнато и с удоволствие. Отдайте се на изкушението и нека резултат да е любов…

 

Christiana Loizu: Любовта може да боли, а може да бъде и причина да постигнем всяка наша цел. От нас зависи кое ще се случи. Нека нашата песен бъде мотивация за всеки, който се колебае кой път да избере.

Музиката и аранжимента са дело на Десислав Данчев – Десо от група Мастило, а върху текста е работила талантливата текстописка Анастасия Мавродиева.

 

Бременната изпълнителка се е отдала на заслужена почивка в родната си страна, а дуетната й половинка Danny Levan лети към Кипър за да бъдат заедно в деня на премиера, където ще съберат близки приятели в нашумял нощен клуб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *