Хороскоп за 11 май: Близнаците да внимават с парите, нови контакти за Рибите

Овен

Придържайте се към „златната среда“. Отклоняването към една или друга крайност може да предизвика конфликт на интереси и щети, които не предполагате.

Телец

Не се изненадвайте, ако познатите неща започнат да ви отегчават и усетите силно влечение към новото и непознатото. Никак няма да е трудно да удовлетворите стремежа си. Достатъчно е да направите кратка разходка към място, което никога не сте посещавали или да вземете в ръцете си нова книга. Ще се почувствате истински доволни.

Близнаци

Въздържайте се от прояви на разточителност и щедрост. Парите, похарчени днес, особено ако сте закупили абсолютно ненужни продукти под влияние на емоциите, ще предизвикат „дупка“ в бюджета, с която трудно ще се справите.

Рак

Сигурни сте в себе си и това ви прави неотразими. Няма да имате никакви затруднения в общуването, независимо дали ще е с познати или съвсем непознати събеседници. Подходящ момент да покажете на какво сте способни пред по-широка аудитория.

Лъв

Ще е много трудно да се уедините, независимо дали го желаете или не. Освен това ще сте изключително магнетични, независимо дали говорите нещо или просто си мълчите. Ако внимателно анализирате хората около себе си, бихте могли да си осигурите надеждна подкрепа за осъществяване на част от творческите ви планове, съобщава az-jenata.bg.

Дева

Съзнанието ви е отворено за нови идеи, а душата – за нови емоции. Е, тогава излезте от зоната на собствения си комфорт и направете нещо необичайно, което със сигурност ще запомните, дори и да е грешка. Поне веднъж в живота си човек трябва и да сгреши.

Везни

Действията на околните ще са твърде неорганизирани, хаотични и ще предизвикват раздразнение. Не се опитвайте да ги наставлявате, нито да им помагате. Едва ли ще се вслушат в думите ви, което ще ви ядоса още повече.

Скорпион

Осъществяването на всичките ви идеи и особено на най-привлекателните, ще изисква съдействие от други хора. Благодарение на заразителната си спонтанност и характерна проницателност ще успеете да прецените кой би харесал замислите ви и би ви „бутнал едно рамо“.

Стрелец

Придържайте се към характеристиката на събитията и реагирайте така, че да избегнете евентуални остри сблъсъци. Каквито и да са провокациите, повтаряйте си, че не е във ваш интерес да „приемате ръкавицата“ и се дистанцирайте, преди да са ви завихрили в неприятен скандал.

Козирог

Настроението ви ще се движи от едната крайност до другата, от ентусиазъм до меланхолия. Причината няма да е свързана нито с капризите на времето, нито с ваши лични колебания, а със съобщения, идващи от приятелите ви. Ще се убедите обаче във верността на твърдението, че „когато една врата се затваря, друга се отваря“, което е окуражаващо.

Водолей

Трудно ще се съсредоточите само върху една тема. Мислите ви непрекъснато ще прескачат от един сюжет към друг и почти всички ще са плод на въображението ви. Няма нищо лошо в това да си помечтаете, стига да не се опитвате да осъществите всичките си мечти едновременно.

Риби

По някакъв мистичен начин ще успявате да привлечете вниманието към себе си, независимо дали го искате или не. Всъщност, ситуацията съвсем не е толкова лоша. Ще създадете контакти с влиятелни личности, които ще се окажат изключително полезни.

Какви са плановете Ви за 9 юни?

Снимка: Pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *