Хитруша: Вижте как Ралица Паскалева се подмазва на свекървата (Снимки)

Ралица Паскалева показа своята свекърва Дора. Поводът е 80-годишният рожден ден на майката на партньора ѝ – волейболиста Теодор Салпаров. „Честити 80! Бъди ни здрава и благословена, за да месим още много питки заедно! Обичаме те всички, ама много!”, написа актрисата в социалната мрежа.

Ралица и Теодор отбелязаха събитието в тесен семеен кръг. На празника присъстваха и двете им деца. Малкият наследник на двойката се появи на бял свят през октомври миналата година. Звездата на Паскалева изгря в сериалите „Столичани в повече” и „Откраднат живот”, зрителите я познават още като водеща на предаването „Игри на волята”. Тя роди големия си син Максим през 2018 г.

Любопитен факт е, че кръщенето на детето беше организирано чак в Йерусалим. Екранната д-р Стилянова от „Открaднaт живот” е споделяла, че е останала силно впечатлена от пътуването си дотам. „Посещавайки това място за първи път, вече знаех, че ще се връщам отново и отново. Не може да бъде описано с думи, трябва да се усети и изживее! Когато решихме, че е време да кръстим Максим, нямаше съмнение, че това ще се случи в Йерусалим. Пропътувахме всички тези километри с цялото ни семейство и шепа приятели, за да сме близо до Бог, да му се поклоним, да походим по земята, по която той е ходил, и да въведем Максим в християнската религия на най-святото място за всеки християнин”, разказвала е актрисата за вълнуващите си преживявания.

Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров са заедно от лятото на 2017 г. Срещнали се покрай общи познати и известно време поддържали комуникация по телефона. Искрите пламнали, когато той се прибрал от пътуване до Аржентина, а тя го чакала на летището. Съвсем скоро заживели заедно.

„Не съм сладниково романтична. Не съм от типа „дай да разпилеем листенца от рози, да запалим свещи, да си направим спагети и да ядем от една чиния”. Теодор ме спечели най-вече с внимателното си отношение към мен и с чувството си за хумор”, признавала е актрисата.

Освен двете деца от Ралица, Салпаров има още един син на име Георги от предишна връзка. Момчето вече е в тийнейджърска възраст. Спортистът твърди, че с бившата му жена Бойка са в добри отношения, защото отдавна са разделени и вече са преодолели конфликтите от миналото. Георги искрено се радвал на по-малкото си братчета, а Паскалева подхождала с майчински чувства и към трите деца.

За родителите на звездата се знае, че са заможни и в началото на актьорската й кариера я подкрепяли финансово. Те притежават просторна къща в родния им град Русе и екранната д-р Стилянова често отскача дотам, когато има нужда от почивка.  Чаровната брюнетка е споделяла, че баща ѝ е строителен инженер, а майка ѝ върти сватбена агенция, затова винаги са имали добри финансови възможности. 

„Майка ми има сватбена агенция, кетъринг компания и бутици за цветя, а баща ми е строителен инженер, на когото винаги му е била голяма мъка, че не ми върви математиката. Нямам братя и сестри, но пък гледаме много животни. Имаме две кучета в Русе, а аз в София имам и още едно – афганска хрътка. От Русе съм, но съм завършила гимназия във Варна. Майка ми работеше в морската столица и затова се преместихме там. Когато родителите ми се върнаха в Русе, аз вече имах прекалено много приятели във Варна, за да я напусна. Останах там. В София се преместих заради НАТФИЗ”, разказвала е актрисата за живота си.

Ралица Паскалева изгря в сериала „Столичани в повече”, но окончателно се превърна в любимка на зрителите с ролята си на д-р Галя Стилянова  в сериала „Откраднат живот”. Ето какво е споделяла тя за детските си мечти и пътя си към голямата сцена: „Като че ли винаги съм знаела, че ще се занимавам с това. Участвала съм в училищни постановки, от малка ми даваха да рецитирам стихчета. Първо исках да уча арабистика и да стана археолог. Бях луда на тема история и четях много книги за Египет. После реших, че няма кой знае колко успели български археолози и НАТФИЗ сам ме избра”.

Когато завършила гимназия, Ралица кандидатствала в актьорската академия и я приели от първия път в класа на Стефан Данаилов. „Бях най-щастливия човек на земята. Страшно много исках да съм в неговия клас, защото киното ме влече. Театърът също ми е страст, но киното ми е призвание. Стефан винаги се е държал като баща с учениците си. Ако някой кихнеше, ставаше и го водеше за ръката в лекарския кабинет. И чакаше с него. Грижеше се за нас, сякаш сме семейство. Винаги сме имали страхотен респект към него, приемахме го като наш духовен баща”, връща лентата на спомените Паскалева

Откакто се сдоби с популярност, актрисата е била обект на различни клюки, а най-сочната от тях я свързваше с колегата ѝ Башар Рахал. Хора от обкръжението им издават, че двамата са имали връзка около 2 години. В крайна сметка Ралица секна слуховете, когато се събра с настоящия си партньор Теодор Салпаров и забременя от него.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *