ФОТО ГАФ! Антония Петрова стана за смях с Face App – зъбите й изхвръкнаха

Пишман миската Атнония Петрова за пореден път стана за резил в мрежата с аматьорска обработка на снимките си. Блондинката едва ли се усеща, че докато разводнява мрежата със постове от Бали, всички погледи са вперени в умопомрачително плашещите й зъби.

И не, Тоца не си е сложила чисто нови импланти, нито изкуствени фасети, а просто е използва аматьорско приложение за обработка на снимки, изтеглено от Google Play, пише Intrigi.bg.

Въпросният FaceApp предлага най-различни възможности – от промяна овала на лицето, през добавяне на руж и очна линия, до подмяна на зъбите.

Приложението се използва от доста прохождащи инфлуенсъри, тъй като е безплатно, но за съжаление не особено сполучливо. А ако се прекали с функциите му, се получава обратен ефект, какъвто е случаят с Тоца.

Блондинката стана за тотален резил със снимките си от Бали, на които толкова агресивно е коригирала зъбите си, че сякаш всеки момент ще изхвърчат от устата й.

Всъщност Антония си е подменила целия фейс. С просто око се вижда как си е уголемила очите, изтънила си е нослето, изгладила е кожата и удебелила веждите. Всичко това ни кара да се замислим колко много комплекси има Тоца…

Тоце, Тоце! Поради що се снимаш, кат не се харесваш!?

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *