Фики чукна 29 с Азис

Фики Стораро отбеляза 29-тия си рожден ден със скромно парти, на което присъства, разбира се, семейството му и изненадващо колегата му Азис. Както е известно, Кралят на попфолка сравнително отскоро пак е близък със Сторарови. Азис даже направи дует с рожденика, който празнува навръх националния празник на 3 март, и ще е сред гост-звездите на юбилейния концерт на баща му Тони Стораро на 9 май в „Арена Армеец”.

Преди години Азис не уважи поканата на Стораро и не присъства на сватбата на Фики, от което произтече обида. За това е признавал Тони Стораро. Той бил огорчен, тъй като с Азис стартирали в попфолка почти по едно и също време и още от тогава са приятели, като винаги много са си помагали. Затова внезапното и необяснимо отчуждение го натъжавало. И да е имало конкретна причина за него, вероятно вече не е от значение, понеже е в миналото.

„Честит национален празник, България! Нека да бъдем по-добри и благословени! Аз съм най-големият късметлия, че точно днес на този ден имам рожден ден!”, написа Фики в социалната мрежа, където сподели кадри от скромното си тържество. Сред гостите бе и брат му Емрах.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *