Фики след опасното шофиране: Карах до близкия магазин и търсих песничка на телефона

Фики Стораро се извини публично заради скандалното нарушение на пътя, в което бе хванат от друг случаен шофьор на видео. Изпълнителят призна, че е возил сина си на предната седалка без детско столче и без колан, но са пътували на кратко разстояние – до кварталния магазин.

Явно според певеца в закона е описано, че предпазният колан е задължителен само за дълги разстояния, пише Intrigi.bg. И смята, че когато караш до кварталния магазин, си застрахован от ПТП…

Колкото до разсейването с телефона, което се вижда на видеото, синът на Тони Стораро категорично отрече да си е чатил. Той се оправда, като заяви, че си е гледал мобилния, за да пусне детска песничка на сина си. „Е, отдъхнахме си! Щом е за песничка – може! Далеч по-безопасно е да шофираш и да се ровиш в YouTube, отколкото да си чатиш“, иронично го репликират в интернет.

Припомняме, че вчера видеото с опасното шофиране на Фики Стораро обиколи социалните мрежи и предизвика вълна от негативни коментари. Клипът стигна и до бТВ, откъдето го потърсиха за коментар.

„Признавам вината си, че возя сина си на предната седалка, отивайки до кварталния магазин. Пожелавам здраве на всички вас и на дамата, която докато шофира, е решила да хване Фики в издънка, да снима лицето на детето ми и да го пусна в социалните мрежи“, обиди се фолк певецът, който явно следва максимата „Нападението е най-добрата защита“.

„Фики постоянно показва лицето на сина си в Инстаграм, по телевизията, по интервюта и т.н. Сега внезапно стана много докачлив на тема лично пространство“, кискат се в мрежата.

Видеото бе изтрито от Тик-Ток.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *