Участниците от „Един за друг“ куфеят в Кипър (Горещи снимки)

Компанията се вихри на яхта и по нощните заведения

На още една екскурзия заминаха победителите от последния сезон на „Един за друг“ Венци и Михаела заедно с голяма камара от съквартирантите в къщата на риалитито. Този път тв звездите решиха да отпътуват за Кипър, където сефтосаха плажуването си тази година.

За някои плаването с яхта било мечта

Оказва се, че груповата екскурзия е била изненада за мъжете в компанията. „Преди 10 минути Светльо разбра къде ще ходим“, казва половинката на бизнесмена Сияна.

Светльо е нямал хал хабер, че това ще е една почивка с голяма компания. От колата го изненадва неговият авер – победителят Венци заедно с Крис, Румен, Емо, техните любимки и още няколко двойки. Впоследствие се събра цялата компания пред летището и всички момчета са облечени в еднакви тениски. Това, разбира се, бе измислено от дамите.

Венци едвам се прибра вкъщи

Победителят се прави на голям гъзар

Голямата тумба хваща самолета и заминава за южния остров в източното Средиземноморие. Веселяците са намерили уютен хотел в курортното градче в гръцката част на острова, Агиа Напа. Момчетата веднага започват купона, което води до злополука. Един от участниците си разбива главата и се налага да бъде бинтован.

Казаха се много наздравици

Инцидентът явно не е сериозен, тъй като на следващия ден цялата компания си наема яхта, на която си спретва пиршество. На огромна скара, чийто шишове се въртя като на чеверме, са изпечени още по-големи мръвки. Заситени, участниците в шоуто пушат пури, пийват си и танцуват буйни танци!

Скарата на палубата никак не е зле

Веселбата не приключва на яхтата. След като слизат на сушата от кораба, купонджиите отиват в нощен клуб. Там обръщат чаша след чаша и се глезят с тропически коктейли. Някои малко прекаляват с питиетата – Венци например едва успява да се прибере в хотела на два крака!

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *