Троянска война цепи ПП: Кирил Петков се забърка с хубавата Деница

Троянска война разцепва ПП с боричкания за евролистата – новата любимка на ко-лидера Кирил Петков е засуканата инженерка от Враца Деница Симеонова, която го играе Хубавата Елена. Именно блондито стана неволна „кръстница” на харвардския шмекер, като го нарече Просто Киро.

Заради Деница Кирил Петков поискал прегласуване на листата за евровота, за да може фаворитката му да се изкачи на по-предна позиция. Както е известно, листата се води от Никола Минчев, пише „Филтър”.

След прегласуването изкусителката се изкачила от първоначалната пета до трета в листата и вече е преди Радан Кънев и Христо Петров – Ицо Хазарта, а Настимир Ананиев направо отпаднал от номинациите.

Листата на „Промяната“ била съставена без консултации с „Демократична България“, които били крайно нервирани от самоинициативите на харвардци. За да бъде потушено напрежението, за тях в крайна сметка било отредено почетното второ място.

Преди да се влее в редиците на „Продължаваме промяната“, Деница Симеонова е работила в служебния кабинет на Стефан Янев. С Петков се запознава през 2016 година покрай заниманията си с предприемачество.

За разлика от Лена Бориславова, към която съпругата на Просто Киро – канадката Линда, основателно не храни топли чувства, Деница се радвала на благоразположението на бившата премиерша.

Симеонова освен това е близка с Даниел Лорер и съпругата му Виолета, които са сочени като сиви кардинали в брокерската ПП. С Лена Бориславова обаче предпочитала да не се засича и двете да не се озовават на едни и същи събития. Защо ли, питат се активисти на виртуалната партия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *