СРАМ! Колко платиха на Маги и Алек, за да лъжат хората?! (ИСТИНАТА ТУК)

Дата е 20 март тази година – два месеца преди финала на „Ергенът“ и 5 месеца след като Алек Младенов е казал на Магдалена и Надежда, че не избира нито една от двете. Въпреки че снимките към предаването отдавна са приключили, на участниците им е забранено да говорят за финала.

Сайтът Intrigi.bg обаче отдавна вече е разкрил, че победителка няма да има и Алек си тръгва с видео обръщение. За да не падне рейтингът на „Ергенът“ и да задържат вниманието на зрителите, от продукцията съставят пъклен план с участието на Магдалена Томова и Алек Младенов. В един и същи ден – въпросния 20 март, Алек и Маги публикуват своя снимка от ски почивка в опит да заблудят феновете, че са останали заедно след предаването. И повечето лапват въдицата!

Елементарен медиен трик! На война и в риалити шоу всичко е позволено. Въпросът тук е друг – защо Магдалена се е съгласила да участва в измамната схема, при положение че е толкова обидена на Алек?! И обяснението е много просто – за пари.

Запознати разкриват, че за да публикуват въпросните снимки, Младенов и Маги са получили по 5000 лева превод с основание „рекламен проект“. Толкова са стрували инфлуенсърските им способности, които макар и за кратко успяха да спасят предизвестения финал.

„Не съм му простила. Оказва се, че не познавам този човек. Искам да е ясно – с Алек не сме заедно. Бяха се появили такива публикации, но категорично заявявам, че това не е вярно“, заяви наскоро зарязаната Магдалена. Това обаче не й попречи да се престори в Инстаграм, че е била с него на ски почивка. Все пак, какво тук е някакво си достойнство?!

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *