Софи на почивка в Лондон

Софи Маринова отива на почивка в Лондон баш около нашенските великденски празници, като лети на 1 май. В британската столица тя ще е заедно със сина си Лоренцо и приятелката му Кати, която някои смятат, че може би е бъдещата снаха на звездата, научи „Телеграф“ от свои източници. Младите си пускат снимки заедно, но пазят мълчание дали са се взели, имат ли подобни планове или са в изчакване да видят колко са съвместими.

Все пак Софи няма да стои през цялото време в Лондон, без да пее. На 3 май има концерт в „Селби център“. След това ромската перла ще е седмица в Лондон, а за престоя й е запазен апартамент в луксозен хотел. Маринова от няколко години не е била в английската столица, но се знае, че любимото й място там е „Хародс“, за което тя не пропуска да задели време. В този най-известен мол в свeтa цените са високи, има парфюми по 5000 паунда, бургерите са по 30 паунда ябълковият пай е 40 лири, а тортата стига 80. Софи е известна, че когато стъпи там, обикновено харчи повече от целия си хонорар, но пък си прави кефа.

Пред „Телеграф“ пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев потвърди, че тя този път ще остане около седмица в Лондон и ще има повече време за забележителности, но не пожела да разкрие особени подробности. Все пак каза, че звездата има намерение да посети Уестминстърското абатство, където се провеждат коронациите на английските крале, както и London Eye (Лондонското око) -прочутото виенско колело. Може също да направи разходка с кораб по Темза. Тя е тук да си почива, а не да прави планове, допълни Тодореско. Той каза, че любимката на публиката не е обвързана в момента.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *