След скандалната ИЗМАМА: Галка от „Каризма“ се прибра с погасени борчове от 250 хил.

Певицата от дует „Каризма“ Галя Курдева се прибра в България за постоянно, след като дълги години живееше в Англия. Музикалната половинка на Миро Костадинов имаше сериозни борчове не само към банки, но и към „Топлофикация“ и „Софийска вода“, които я бяха дали на частни съдебни изпълнители.

Според запознати сумата, която е дължала общо, надхвърля 250 000 лева. Именно заведените дела срещу нея бяха причината дълги години да не се прибира в България и да няма никаква информация за това какво се случва с нея и къде точно е.

Знаеше се само, че е в Лондон и толкова. След като кредитите на певицата се погасиха по давност, тя реши да се прибере на родна земя за постоянно, като вече се движи свободно спокойно по софийските улици, без да се притеснява, че може да бъде приклещена за заемите и задълженията си, коментират в музикалната гилдия.

Припомняме ви, че Галя беше за малко у нас през 2020 година, когато участва в „Като две капки вода“. Но дори и тогава беше неоткриваема и пребиваваше инкогнито в страната. П

Пресметливата ямболийка се появяваше само за лайфовете в „Капките“ и репетициите, които я ангажираха за два месеца. След това обаче отпраши отново за чужбина и продължи да се укрива.

За кредитните и задължения стана ясно в публичното пространство още през 2014 година, когато се огласи, че Галка Малка дължи пари не само към „Софийска вода“ и „Топлофикация“, но и към две от водещите банки у нас.

С днешна дата са минали 10 години, което директно ги отписва по давност. Не е ясно какво е успяла да направи с тези пари слязлата от сцената изпълнителка, но със сигурност този случай може да се нарече един от най-коментираните измами в родния шоубизнес, пише „България Днес“.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *