След ПОГРОМ! Арестуваха Жана Бергендроф

Жана Бергендорф е била задържана в късно снощи, потвърдиха от МВР. Поп певицата е гостувала на свой приятел в столичния квартал „Овча купел“ заедно с неин близък. Около 3 през нощта се разразил скандал и двамата започнали да безчинстват, чупят мебели и буйстват. Домакинът подал сигнал в полицията, след което Жана е била задържана заедно с авера си

От МВР не съобщават дали са били тествани за употреба на вещества, било то алкохол или наркотици. В отговор на непристойното им поведение беше започнат рационализиран съдебен процес.

Това далеч не е първото провинение на Жана Бергендорф . През 2016 г. тя бе съдена заради катастрофа и шофиране след употреба на наркотици. Година по-рано след обиск в апартамента й бе намерена марихуана.

Самата певица неведнъж е признавала за проблемите си с алкохола и дрогата. През 2021 г. тя се похвали, че вече е „чиста“ и зависимостите са зад гърба й. Според запознати това не отговаря на истината.

Бергендорф беше изправена пред съдебни обвинения през 2016 г. за управление на превозно средство, докато беше под влияние.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *