Скандал! Задава ли се нов развод при Миню Стайков? Синът му Стайко хванат на калъп със снахата на Лъчо Терориста

Синът на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко е спипан в поредната издънка. Палавият милионер е хванат на калъп с омъжената миска Бояна Маринова, която се оказа снаха на страховития основател на ВИС Лъчезар Генчев Иванов. Баровецът, познат сред мутрите като Лъчо Терориста, се самоуби в началото на юли 2015 г. след като дни наред се е дрогирал с метаамфетамини.

 

За да е пълен кошмарът, петимните за креватни изпълнения Стайко и Бояна били сгащени от съпруга на изкусителката Лъчезар Иванов Иванов – синът на Лъчо Терориста. Той получил анонимно обаждане какви ги върши половинката му и решил да провери на място. Пред очите му се разкрила смайваща гледка. След резила мърсуващата миска е натирена от семейното гнездо, въпреки че с Лъчезар Иванов имат две малки момчета, едното дори е кръстено на покойния си дядо.

Разпасалата се Бояна има защо да съжалява – мъжът й разполага със значителни финансови средства след като наследи от покойния си татко фирмите “Трансимпекс Инженеринг”, “Инвайромин”, “Екострой комплект”, “Криси”, “Кариера Студена”, “Транс Гео Инженеринг”, “Риъл истейтс интернешънъл”, “Ин мат Инженеринг”, “Бетон 1” и др. Те са строителни или за добив на инертни материали. Сега палавницата май ще се наложи да се върне в салона за красота, където работеше като фризьорка и помощничка на виден гей коафьор на домораслите ни звезди.

Бащата на озлочестения съпруг на Бояна – Лъчо Терориста не е случаен в подземния свят. Страховитата мутра е бил в близкия приятелски кръг както на боса на ВИС-2 Георги Илиев, който финансира първата му фирма, така и до силните в ония години дупнишки мафиоти Братя Галеви. На 10 юли 2015 г. Лъчо Терориста бе открит мъртъв в лъскавото си Ауди Q7 в Софийския кв. “Бояна”. Експертизата установи, че става дума за самоубийство. На опелото в храма “Св. Седмочисленици” дойде и “веселата вдовица” Мая Илиева, която бе силно разстроена.

През далечната 1983 г. Лъчезар Иванов, тогава само на 20 години, участвал в опит за отвличане на самолета София-Варна и насочването му към Виена, за да избягат от постиженията на социализма. Тогава властите правят постановка и заблуждават четиримата “терористи”, че кацат във Виена, където искат да избягат. Спецчастите на милицията атакуват аероплана на земята, при което единият от похитителите е убит. Лъчезар Иванов е осъден на 10 години затвор, откъдето получава и прякора “Лъчо Терориста”.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *