Скандал! Вижте как олигархът Иво Прокопиев злоупотребява със студентите, лъжейки рекламодателите и читатели на в. “Капитал”

Хитра схема да зарибява и манипулира чистите души на студентите е измислил разградският олигарх Иво Прокопиев, докладваха наши читатели от научните среди.

 

Босът на кръга “Капитал” изпращал свои хора всяка седмица да стоварват в СУ “Св. Климент Охридски” и в УНСС залежалите и непродадени броеве на в. “Капитал”, както и списанието, издавано от групата му “Икономедия”.

Така хитрецът удрял с един куршум два заека. От една страна чрез вестника си той прониквал в студентската общност (давайки им да четат безплатна преса), покварявайки душите на учащите с манипулации, политически интриги и най-вече с пропагандиране на содомитската идеология на гей общността, която среща радушен прием на страниците на “Капитал”. Да не говорим, че в условията на перманентна предизборна ситуация той осъществявал неразрешена агитация в полза на подопечните му “Продължаваме промяната”, “Демократична България” и всичките “зелени” движения в аулата на университетите, което е незаконно. Не на последно място, вестниците му спомагали за потъпкване на всякакво патриотично чувство у младите хора, превръщайки ги в безродници.

 

Моралната страна на казуса обаче бледнеела на фона на измамите, които той извършвал спрямо рекламодатели и издатели, коментираха потресени хора от гилдията. Вместо да отчита стоварените в университетите бройки на медията му като брак, какъвто всъщност са те, той ги вписвал към реалния тираж. Това му давало основание да държи космически цени на рекламните си тарифи, както и да представя вестника си като фактор на новинарския пазар, гнусят се рекламни специалисти, узнали за далаверата.

Източник: crimesbg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *