Симона Загорова хвърли дрехите в Катар (С Глория си подариха ваканция в арабския свят – Снимки)

От столицата на Катар усърдно се щракат те в последните дни, показвайки и различни тоалети. В тон с топлото време по онези земи Глория и Симона Загорова очаквано са свалили по-дебелите дрехи, които у нас все още са почти ежедневие.

Симона Загорова пък определено има нюх към това да провокира вниманието не само на мъжете, но и на дамите в арабския свят. За целта тя се пусна по ултразаголен тоалет, който едва скриваше бюста ѝ.

В горната си част дрехата буквално изглежда като бански, при това даже без презрамки. В долната пък разкрива солидна част от бедрата на певицата, а на нея очевидно ѝ е приятно да се разхвърли така.

Глория е по-обрана в тоалетите си от въпросната ваканция. Наконтена, и тя позира пред различни атрактивни местенца в Доха, а един от кадрите ѝ е продружен със стихотворение, посветено на важните неща в живота – да живееш, да обичаш, да цениш себе си, да пътуваш и не на последно място, да мечтаеш.

Очевидно майка и дъщеря се забавляват заедно, а дали си имат и друга компания не става ясно. Ваканциите на двете се превърнаха в традиция и неведнъж те са ни правили съпричастни към пътуванията си.

Източник: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *