Силиконова счетоводителка е най-секси рибарката

Главна счетоводителка е най-секси рибарката! Чаровната Теменужка Пейчева може и да обикаля по луксозни кътчета по света и да изглежда изключително красива, а през деня да бъде с подходящо офис облекло във фирма за счетоводни услуги в столицата, но през почивните дни заедно със своя приятел грабват въдиците, обличат камуфлажното облекло и атакуват родните водоеми. От миналия август секси брюнетката има сериозен приятел, който е запален риболовец и е пръснал хиляди левове за рибарски такъми и принадлежности, пише България Днес.

Страстта към уединяването сред горските красоти на България и поредния планински язовир на Васил Костадинов се прехвърля постепенно и на красивата му спътница в живота и постепенно започва и тя да замята въдиците във водата. Последния рибарски уикенд влюбените гълъбчета провеждат на язовир „Церово“, който е известен сред любителите на спортния риболов. Там Теменужка и Васил се радват на богат улов на бял амур, като главната счетоводителка позира с едър екземпляр, издърпан на сушата. Бройката на уловените риби постепенно расте и зарибява Пейчева да се гмурне още по-надълбоко в любимото хоби на мнозина.

Преди броени дни Пейчева чуква 35 г. в компанията на гаджето си на екзотично място сред жирафи и зебри, което запазва в тайна. Впечатление прави сочният й бюст, който е определен от голяма част от почитателите на най-секси рибарката като силиконово творение. Фирмата, в която е главен счетоводител Теменужка предлага услуга по счетоводно обслужване и консултации и във връзка с данъчното третиране на сделки с криптовалути.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *