Секси фермерка си търси мъж: Да е забавен, уравновесен и самостоятелен (СНИМКИ)

Последната и най-прясна родна продукция се казва „Секси фермерка търси мъж“ и е с препратка към излъчваното за последно преди девет години шоу „Фермер търси жена“.

Главно действащо лице в новия формат е сексапилната Габриела Тодорова. 26-годишната блондинка със сочни форми и изваяна фигура коли и пърли прасета, грижи се за агнета, телета, крави, коне и кокошки в семейна ферма в софийското село Лозен. Запретва ръкави, без да се оплаква за повечето не толкова приятни дейности в животинския рай близо до столицата и не се притеснява с любимите си розови ботуши да гази в калта и фекалиите.

Мацката има и своите изисквания към кандидат-женихите. „Да е умен, висок, харесвам светли мъже. Ако може да е забавен, да е някой уравновесен, че аз грам не съм, да е самостоятелен и да може да поема рискове, да е бачкатор“, изрежда необходимите качества за кандидатите за ръката й мъже.

Търсенето на принца на бял кон стартира преди броени дни и за малкото време успя да спечели стотици претенденти за сърцето на красавицата. Риалити формата обаче няма да видим по някоя от родните телевизии (поне засега), а онлайн във фейсбук групата „Помощ за завръщане“ на село. Заедно с децата и по-смело“, където интернет дискусията се разгорещява; до краен предел.

В ролята на сватовник влиза администраторът на групата Христо Ашламинатора. Човекът е познат по села и паланки с прякора си заради отличните си познания по ашладисване и облагородяване на дръвчета. Сега човекът, в съюз с 26-годишната фермерка Габриела решава да намери мъж на чаровната девойка. Която иначе, убедени са мнозина, не би следвало да има особени проблеми в намирането на мъж заради визията си. Габриела е свикнала мъжете да я свалят и да й правят мили жестове.

Последният такъв е от понеделник, когато непознат номер й звъннал и  мъжки глас й казва, че я видял в социалните мрежи,  симпатизирал й е и затова решил да я посети в семейната ферма и да я зарадва с две щайги череши.

Габриела не спира да се развива в работата си в семейната ферма, а наскоро успешно изкарва курс за „Хигиена и безопасност на фуражи при храненето на животни“. Засега кандидатурите, изглеждат рехави и незадоволителни, а търсенето на умния, красив и уравновесен бачкатор продължава с пълна сила.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *