Световно зайче на “Плейбой” във филма за Гунди

Много се радвам, че в България се снимах във филма за Гунди, който ще излезе през октомври по кината. Бях италианска секретарка по времето, когато Аспарухов можеше да заиграе в „Милан“. Това сподели в рубриката „Интересните“ 30-годишната Петя Богданова, единствената българка, снимала се в три списания „Плейбой“ –  италианското, немското и преди дни във френското. Нашенката от Карлово е участвала и в документална поредица за измамници през 90-те по „Нетфликс“.

„Влязох в образа на дъщерята на популярната Стефания Нобиле. Тя се занимавала с магии през 90-те, които разваля по телевизията, продава на хората уж хапчета за отслабване и много й се връзват. Самата Стефания излезе от затвора наскоро и много хареса моето превъплъщение. Надявам се да се запознаем някой ден“, каза още Богданова. Красавицата от Карлово от малка знае с какво иска да се занимава и дори е написала книга за позитивното мислене, с което е успяла.

„Много са важни визуализациите, както и работата, която постоянно трябва да вършиш, за да  израстваш. Само да лежиш на дивана няма как да стане. Прави ми впечатление, че младите хора днес са много мързеливи и очакват веднага да станат популярни. Първите клипове, в които се снимах, дори не получавах пари за тях. А сега мога да кажа, че съм участвала в едни от най-гледаните предавания в телевизията на Берлускони“, споделя плеймейтката. Петя пристига в Милано на 19 години, след като завършва гимназия с отличен. Приемат я да учи икономика и завършва с отличен. „Мечтаех си да участвам в тв предаване и заставах пред огледалото ни, като репетирах. А през летните ваканции събирахме бабите пред входа и с приятелката ми правихме предаването „Ябълка“, беше много , хубаво“, смее се Петя. 

За първи път разбира, че иска да покори Италия, когато на 16 г. гледа Мишел Бонев в едно интервю. Тогава популярната българска актриса прочула се на Ботуша, разказва как е сбъднала мечтата си. „И си казах, че и аз ще направя като нея. След това съм била модел и участвах в много предавания, сега дори в едно комично“, разказва Богданова. За съжаление, нашенката не успяла да се запознае с Берлускони, но пък познава различни други известни личности. „Нямам приятел в момента, но вече съм готова за дете. Италианските мъже обаче, обичат само майките си и са вечните годеници“, смее се Петя, която е мокър сън и на хиляди българи.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *