САМО в Narod.bg: Ето го арестувания шеф на имотната мафия Владимир Младенов – Мамата (ЕКСКЛУЗИВНА СНИМКА)

Задържаха шефа на имотната мафия Владимир Младенов – Мамата, замесен в имотни измами, съобщи източник на SafeNews. Операцията на МВР е проведена на територията на София и Бургас.

Източник на Narod.bg ,обаче, предостави ексклузивно снимка на мошеника. Според данните спецакцията е проверена на 23 адреса в София и 3 в Бургас. Иззети са множество предмети и документи, имащи отношение към престъпната дейност на групата.

С полицейска мярка за срок до 24 часа са задържани общо 14 души. На петима от тях са повдигнати обвинения и с прокурорско постановление мярката им е удължена за срок до 72 часа.

Работата по случая продължава, под наблюдението на Софийската градска прокуратура.

Припомняме, че Мартин Божанов-Нотариуса и бандата му санад 200 апетитни имота в София и провинцията на обща стойност поне 50 млн. лв. с измами през годините на престъпната си кариера.

51-годишният брокер с влияние в съдебната система е дърпал конците на влиятелен престъпен синдикат за кражба на имоти и последващата им продажба. Който е действал до смъртта му.

Ужилени от Мартин Божанов – Нотариуса разказват, че в неговата банда за имотни измами главни действащи лица са шофьорът му Славчо Йорданов – Слави Свинята и брокерът на недвижимо имущество Петър Ангелов – Пипо.

На името на последния се водят над 20 имота. Придобити чрез измами от Божанов през последното десетилетие.

Една от схемите, реализирани успешно от Мартин Нотариуса и Славчо Йорданов, е кражбата на апетитен терен на централната софийска улица „Георги С. Раковски“ №199.

Тандемът слага ръка върху имота през 2008 г. И впоследствие, след серия от фиктивни сделки, го продава за сумата от 800 000 лв.

Купувач на имота е ген. Стоян Тонев – тогавашният шеф на Военномедицинска академия, който почина през 2017 г. Приживе ген. Тонев беше подсъдим заедно с приближената му д-р Мирослава Кадурина за източването над 16 млн. лв. от Военна болница.

Източник: narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *