„Русо гладно нема“: Интимното изкушение на шефа на КТ „Подкрепа“ се намърда в Министерството на икономиката (СНИМКИ)

Борецът за правата на работниците у нас – дългогодишният шеф на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов, наследникът на още по-дългогодишния председател на синдиката д-р Константин Тренчев, наистина се бори за работното място на всеки.

Особено, ако е засукана блондинка, към която, както носи мълвата, изобщо не е безразличен от доста години. Както е казал народът: „Русо гладно нема“…

65-годишният Манолов, който е първа писта на протестите с политически привкус, има добри приятели, които са се погрижили много близката до сърцето му Деница Колинс да бъде назначена в Министерството на икономиката, твърдя източници на „Уикенд”.

Според хора от ведомството русата мадама най-изненадващо е заела шефската позиция „началник на отдел Руска Федерация, страни от ОНД и Грузия“ във ведомството.

Димитър Манолов се закача с Деница и във фейсбук

Нейни колеги са категорични, че тя е пристигнала там по втория начин през 2020 г., под ръководството на министър Лъчезар Борисов. Оттогава досега тя е несменяема, но не се е и набивала на очи. Лека-полека „калинките“ стават ясни, както и с количествата несвършена работа, така и с връзките, които са ги докарали. Деница Колинс не криела пред колегите си, че има много близки отношения с „Митко” и почти всеки ден се срещала с него.

Заради работното място на дамата Димитър Манолов явно е поел ангажимент да връща услуги. Според запознати със синдикалния бизнес –  справя се успешно.

Източник: Narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *