Разгонени мацки се предлагат на Ергена Алек: Как ги търпиш тези подобия на жени около теб? Ти си много повече от тях!

За пръв път в историята на предаването зрителите са толкова разочаровани и потресени от подбора на момичетата в „Ергенът“, че започнаха да му се предлагат онлайн като на свободен мъж.

Според феновете Алек е един от най-симпатичните и желани ергени досега, а момите до него въобще не отговарят на очакванията и не са достойни за такъв мъж.

„Как ги търпиш тези нестойностни подобия на жени около теб… Ти си много повече от тях“ и „Надявам се да срещнеш истинска жена“ бяха някои от коментарите на изпълнените с ярост фенки, които по-късно бяха изтрити от публикацията. Оказва се някои от недоволните му последователи дори взимат нещата в свои ръце и директно пишат на Алек с идеята да го опознаят по-добре. „Има време… като свърши предаването ще отговориш на съобщенията ми“, написа по-смела фенка.

Алек, който е чисто нов в мрежите, не знае как да се справи с вълната от съобщения и коментари и едвам смогва с цялото внимание.

„Не съм свикнал с това. С вниманието, с харесванията, със съобщенията от различни хора. Над 10 000 човека ме следват тук. Социалните мрежи са нещо ново за мен“, признава ерген номер 3.

Желаният бизнесмен се явява като загадъчна фигура, с предпочитания към по-зрелите дами и ясно изразява желание за традиционно семейство с много деца. Алек е виден привърженик на дискретността и не си пада по парадиране и фукане в мрежите, което явно подлудява още повече дами.

„Супер си искрен и земен, рядко се среща такъв мъж“, продължиха да точат лиги по Алек дамите в нета.

Засега Алек е по-скоро доволен от дамите в имението и нещата изглеждат обещаващо за него. Най-бързо набралата скорост дама е по-възрастната участничка Маги, която омая Александър с чар и интелект.

„Отдавна не ми се беше връщало сърцето от гърлото до корема и обратно Трепереха ми краката. Не знам как стана Маги, ние с теб почти не се познаваме. Когато дойде навън, ме връхлетя една огромна любов“, обясни се в любов в последния епизод на „Ергенът“ Алек на една от видните си фаворитки – блондинката Маги.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *