Радостин Василев взел 600 000 лева от Румен Вълка?

Бившият спортен министър Радостин Василев, лидер на ПП „Морал, единство, чест” (МЕЧ), е получил 600 000 лева за провеждане на предизборната кампания от бизнесмена Румен Гайтански – Вълка, твърди пред Narod.bg източник от обкръжението на новоизлюпения партиен вожд.

Според инфото камарата кеш е получена преди около два месеца, но по време на цялата предизборна кампания приближен до Румен Вълка охранител придружавал Радостин Василев, за да се убеди, че парите се харчат по предназначение.

Благодарение на щедростта на олигарха партия „МЕЧ” успя да проведе силна кампания в почти цялата страна, затова и от младата партия се надяват на изненади на вота в неделя.

Финансовото благополучие на „МЕЧ“ проличало снощи на закриване на кампанията във Варна, където освен чалга концерт, Радостин зарадвал феновете си и с 10-минутна заря, която струвала 30 000 лева.

„МЕЧ” ще опита да влезе в следващото Народно събрание със съдействието на „трудолюбиви и популярни българи”, смята самият Радостин Василев.

„В листите ни в цяла България има млади, честни, почтени и трудолюбиви българи, с много широк спектър на експертиза и познания. Водачи в листите на ПП „МЕЧ” ще бъдат и популярни българи като шампиона по автомобилизъм Румен Дунев, Кралицата на ромската музика певицата Антоанета Линкова – Роксана, проф. Николай Радулов, Красимир Манов – енергиен експерт, д-р Теодора Личева и много други”, написа в началото на кампанията Василев в своя фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *