Първата победителка в „Гласът на България“ се омъжи!

Първата победителка в „Гласът на България“ Стелияна Христова се омъжи!

Чаровната брюнетка, която впечатли жури, публика и зрители в първия сезон на музикалния формат през есента на 2011-а, каза „да“ на своя любим Богдан и двамата вече са официално семейство Цвяткови.

Стелияна и Богдан са заедно от 8 години и са горди родители на две момчета, носещи техните имена – Богдан и Стелиян. Приятели и познати знаят – четиримата са чудесно семейство и без подпис в гражданското, но винаги са искали да направят и сватба. Цели осем години влюбените не се решават и изчакват официално да се бракуват, докато една вечер нещата се случват напълно спонтанно и вземат решението, че моментът е дошъл.

„Казаха ми следното: Или се ожени за мен, или аз ще се омъжа за теб!“, смее се Богдан след празничното тържество.

Церемонията се състои в Арбанаси на датата, когато преди осем години започва любовното им пътешествие. Стелияна с гордост приема фамилията на съпруга си, защото за нея е израз и на уважение.

И двете половинки на семейство Цвяткови са достатъчно известни. За любителите на музиката звездата е Стелияна, но феновете на футбола не забравят атрактивния вратар на „Локомотив“ (Горна Оряховица) Богдан Цвятков, който в момента тренира бъдещи футболни таланти в града.

Стелияна стана първият Глас на България едва на 17 години. Това се случи през 2011-а, а оттогава досега изпълнителката не е спирала да се занимава с музика. През годините обучава младши талантливи певци в своя школа в Горна Оряховица. Наред с това Стелияна реализира лятно турне през 2023-а съвместно с оркестъра на музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“ и специалното участие на Орлин Горанов. В програмата са включени фрагменти от обичани оперети и мюзикъли, както и българска поп музика.

Макар и още непълнолетна при победата в музикалния конкурс, младата певица има още тогава зад гърба си стотици концерти, награди и отличия в национални и международни конкурси.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *