По време на сватбеното пътешествие бащата на “Радка пиратка” извади огромна щука

След като успя да омае с чара си бащата на „Радка пиратка“ Тошко Тодоров и да го накара да настрои микрофона си за любовни парчета, дългокраката блондинка Мима Шопова вече започна да го учи и на пинизите и тайните на риболова. Двамата щастливо влюбени първо изкараха едно сватбено пътешествие из България, след което грабнаха въдиците и хукнаха презглава по реките и язовирите, пише Телеграф.

На профила си във Фейсбук Тошко и Мима позират щастливи и влюбени до уши с огромна щука в ръце. Любимата на попфолк ветерана признава, че хищната риба е клъвнала на нейната кука, като стръвта е била жива рибка, а двамата с дружни, усилия и с голяма борба са успели да я измъкнат от водата. Тя не издава на кой водоем е било извадено парчето, но от поста й става ясно, че вероятно това е в района на Полски Тръмбеш.

Успехът им в риболова беше оценен подобаващо от техните приятели, роднини и последователи, които скъсаха влюбените от поздрави и пожелания. Това е първият съвместен риболовен трофей на двамата, с който те позират в социалните мрежи. Приятели и роднини от близо и далеч пък пожелават следващото голямо парче да се закачи на въдицата на Тошко и в следващите си култови хитове той да възпее не само новата си изгора, но и хищните щуки из родните водоеми, които търсят голяма кука, за да я налапат. Наред с риболова другата голяма страст на Мима Шопова е търсенето на трюфели с вярното куче Бойко, кръстено на бившия министър-председател Бойко Борисов.

Все още обаче тя не е повела и своя любим изпълнител със себе си по горите. Очаква се обаче скоро двамата да постнат във фейсбук профилите си някое фото и с черен трюфел гигант, с който да кандидатстват за книгата на Гинес.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *