Поредните 20 бона за почивка ПРОФУКАХА Батинкови! Тоца: Аз съм Денерис Таргериан

Поредната луксозна почива за 20 000 лева е заключена в снимковите албуми на Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова. 40-годишната застаряваща миска отбеляза юбилея си в Исландия заедно със съпруга си Ивайло Батинков, пише Интриги.

„Исландия – земя на огън и лед, земя на тролове, митични същества, величествени водопади и природни вълшебства. Тук е сниман сериалът „Игра на тронове“, отбеляза блондинката, която на снимките си се изживяваше като героинята от филма – Майката на драконите Денерис Таргериен.

Тоца не пропусна да отбележи кой луксозен 5-звезден хотел са избрани този път с мъжа си – а именно един от най-скъпарските комплекси, разположен в термалните лагуни на Исландия. Бърза проверка установи, че 5-дневният им престой в The Retreat at Blue Lagoon е коствал 13 000 лева от джоба на Батинков.

Като добавим самолетните билети на средна цена от 2000 лева, изхранването, както и допълнителните екскурзии из необятните вулкани и гейзери на Исландия, сметката отново удари 20 бона.

И макар досега Тоца винаги да е подчертавала, че децата са неотлъчно до тях на всяка екскурзия, защото е важно да разширява кръгозора им, този път остави момчетата при баба им.

Само преди месец семейството се завърна от дълга почивка на остров Бали, а месец преди това бяха на вояж в Швейцария.

През февруари пък посетиха Дубай, а януари прекараха на Малдивите. Ало, НАП, спите ли?!

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *