Подиграват се на Илиана Раева: Тя не е жури, а абажури!

Илиана Раева се преобрази на египетската владетелка Клеопатра за последния епизод на шоуто „Денсинг Старс” по Би Ти Ви, в което е част от журито. Шефката на федерацията по художествена гимнастика буквално блестеше с аксесоара си, който тотално скриваше косата й и затова изглеждаше като странна перука, но плетена на една кука и украсена с камъчета и други дрънкулки.

Оказа се, че модното решение не е на 61-годишната славна гимнастичка, а на стилистите на предаването. Те предложили бляскавата визия на съпругата на Наско Сираков, а тя на драго сърце приела. Уви, ексцентричния външен вид на Раева бе посрещнат от куп подигравки в социалните мрежи. Поетесата Димана Йорданова възкликна: „Тя не е жури, а абажури!”. Някои предположиха, че визията на Илиана е вдъхновена от тази на египетската владетелка Клеопатра, други пък я сравниха с ранния Азис, който в началото на кариерата си често смайващи с причудливи аксесоари за глава, а веднъж даже и с полилей.

Така или иначе, Илиана определено прикова вниманието. До толкова, че в близост до нея другите две дами в журито направо изглеждаха семпло.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *